Κωνσταντάκη: «Είναι στη φύση του επαγγέλματος να μην έχει γιορτές, αργίες, το έχω συνηθίσει πια»
Media

Κωνσταντάκη: «Είναι στη φύση του επαγγέλματος να μην έχει γιορτές, αργίες, το έχω συνηθίσει πια»

Στην παράσταση «Για όνομα», πρωταγωνιστεί η Μαρία Κωνσταντάκη για δυο συνεχόμενες σεζόν. Την κουράζει η επανάληψη του ίδιου έργου;

«Όσο διαρκεί η παράσταση, 1 ώρα και 45 λεπτά, ο χρόνος είναι σύγχρονος. Κάθε μέρα υπήρχαν διαφορετικά βλέμματα, στο έργο μιλάμε για τις ανθρώπινες σχέσεις, για το παιχνίδι των φίλων, είναι πάρα πολύ ζωντανό και δεν με κούρασε καθόλου. Ήταν μια πολύ καλή θεατρική συγκυρία για μένα, με ένα καταπληκτικό κείμενο του Πετρόπουλου και με εξαιρετικούς συναδέλφους».

Όσο για το αν της λείπουν οι διακοπές;

«Μου λείπουν οι διακοπές, αλλά ένα επάγγελμα όπως το δικό μου, που είναι περιστασιακό, θέλω να πω ότι τη μια χρονιά μπορεί να έχεις πάρα πολύ δουλειά και την επόμενη να μην έχεις δουλειά, κι αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είσαι καλός ηθοποιός ή όχι. Είναι στη φύση του επαγγέλματος να μην έχει γιορτές, αργίες, το έχω συνηθίσει πια. Έχω κλείσει για το χειμώνα να παίξω στο θέατρο «Πειραιώς», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου, μια μαύρη αστυνομική κωμωδία, πολύ αστεία, με μεγάλο θίασο. Ενώ είχα 1-2 προτάσεις το χειμώνα. Είπα να μην κάνω ραδιόφωνο, γιατί έχει μια δέσμευση που δημιουργεί αρκετά προβλήματα στη ροή για το θέατρο και την τηλεόραση, στο να είμαι συνεπής. Πέρυσι μου δημιουργούσε πολύ άγχος να φύγω από το γύρισμα, να πάω στο ραδιόφωνο και μετά στην παράσταση», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved