Ο Απόστολος Γκλέτσος και η επιστροφή στη tv
Media

Ο Απόστολος Γκλέτσος και η επιστροφή στη tv

Παρότι αρχικά υπήρξε αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην τηλεόραση, τελικά είπε το μεγάλο «ναι», εμπιστευόμενος την... τρόικα της επιτυχίας - Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μετά την τελευταία εμφάνιση του, η οποία ήταν ένα guest στο σίριαλ «Δια ταύτα» του Λάκη Λαζόπουλου , το 2013 , θα μπαίνει καθημερινά στα σπίτια των τηλεθεατών, αφού πρωταγωνιστεί στη νέα παραγωγή του alpha με τίτλο «Τατουάζ».

Πρόκειται για μια καθημερινή δραματική αστυνομική σειρά, όπου ο δήμαρχος Στυλίδας υποδύεται τον σύντροφο της Εβε,λίνας Παπούλια, οι οποίοι ζουν στο ίδιο σπίτι μαζί και με μια μυστηριώδη γυναίκα, που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, ύστερα από εγκεφαλικό.

«Είχα άγχος, αλλά όχι όπως την πρώτη φορά. Η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει η τηλεόραση . Για κάποιον που κάνει αυτή τη δουλειά, η υποκριτική παραμένει. μέσα στην ψυχή του, την αγαπάει», λέει στην espresso και συνεχίζει: «Παλιά τρώγαμε πολύ χρόνο στα γυρίσματα. Τώρα, όπως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα και με τις digital κάμερες όλα είναι πολύ πιο ξεκούραστα"

Ο δήμαρχος Στυλίδας συνάντησε στο πλατό ανθρώπους με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, είτε απλά τους γνώριζε από τον καλλιτεχνικό χώρο. Το κλίμα είναι ευχάριστο και η δουλειά βγαίνει χωρίς κόπο. «Περνάμε πολύ ωραία με τους συναδέλφους, το διασκεδάζουμε» τονίζει.

«Παίζω για λίγο, γιατί δεγ έχω χρόνο για περισσότερο. Το κάνω ως χόμπι, για να χαλαρώνω, επειδή είχα και αρκετά χρόνια να παίξω. Δουλεύω μια φορά την εβδο¬μάδα ή ανά 10 με 15 μέρες και απασχολούμαι στο πλατό γύρω στις δέκα με δώδεκα ώρες», επισημαίνει.

Όσο για τον ρόλο του; «Θα δείτε σε λίγο καιρό που θα βγει η σειρά», ξεκαθαρίζοντας πως στον χαρακτήρα του δεν έχει βάλει δικά του στοιχεία, αλλά εκείνα που του έχουν ζητήσει ο σκηνοθέτης και η συγγραφέας. Μάλιστα , για τον Ανδρέα Γεωργίου έχει να πει μόνο τα καλύτερα: «Είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο πλάσμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved