Η ζωή της άλλης: Η Κάτια και ο Μάνος οδηγούνται στη φυλακή
Media

Η ζωή της άλλης: Η Κάτια και ο Μάνος οδηγούνται στη φυλακή

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, στην ασφάλεια, ο Μάνος καταθέτει πως είναι ο μόνος ένοχος για να σώσει τη μητέρα του.

Η Ξένια προσπαθεί να χειριστεί την κατάσταση προς όφελός της, κρύβοντας το έγγραφο που αποδεικνύει την ενοχή της Κάτιας. Ο Νικόλας, βαθιά απογοητευμένος από την ήττα στο τηλεπαιχνίδι, ζητά από την Ντορίτα να χωρίσουν, ενώ η κόντρα της Έλενας με τον Στάθη κινδυνεύει να βάλει τέρμα στη σχέση τους. Διατάσσεται η προφυλάκιση της Κάτιας και του Μάνου.

Η Κάτια και ο Μάνος οδηγούνται στη φυλακή. Η Ξένια νιώθει πως ερωτεύεται τον Στέφανο. Ο Ηλίας πείθει τη Βάσω να αποκαλύψουν στη Μαριάννα την ύπαρξη του επίμαχου πιστοποιητικού. Η Βάσω προσπαθεί να συνεφέρει τον Νικόλα, που είναι ακόμα απαρηγόρητος μετά από την ήττα του στο τηλεπαιχνίδι. Η Ξένια καλείται να καταθέσει στον ανακριτή εντός ολίγων ωρών, πράγμα που τη γεμίζει με αγωνία...

Η Ξένια καλείται να καταθέσει στον ανακριτή. Ζητάει από τον Στέφανο να πάει μαζί της στην ασφάλεια προκαλώντας κόντρα μεταξύ του Στέφανου και του Ανδρόνικου σχετικά με το αν θα πει ψέματα για να καλύψει τη γιαγιά της. Ο Χάρης πηγαίνει την Ελπίδα στα αγαπημένα του στέκια και την φιλάει προκαλώντας την αντίδραση της Ελπίδας αλλά και του Στέφανου που τους βλέπει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved