Αγγελόπουλος για survivor: «Υπήρχαν συμπεριφορές από τους συμπαίκτες και αντιπάλους, αλλά…»
Media

Αγγελόπουλος για survivor: «Υπήρχαν συμπεριφορές από τους συμπαίκτες και αντιπάλους, αλλά…»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή “Καλοκαίρι στο νότο” και τους Γιώργο Μπαλοθιάρη και Γωγώ Βερίγου, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το survivor και αναφέρθηκε σε πράγματα που έγιναν και σε συμπεριφορές των συμπαικτών του αλλά και των αντιπάλων του μέσα στο ριάλιτι!

«Νιώθω μια μεγάλη ευθύνη γιατί όταν κάποιος ταυτίζεται και αυτή τη στιγμή έχω αντιληφθεί ότι πολλοί ταυτίστηκαν με μένα, είναι πολύ μεγάλη ευθύνη το να ταυτίζεται κάποιος με σένα. Σίγουρα μέσα στο παιχνίδι η συμπεριφορά μου δεν ξεκινούσε σκεπτόμενος κάτι τέτοιο γιατί δεν είχαμε εικόνα του τι γίνεται στον έξω κόσμο.

Από εκεί και πέρα, αυτό που ήθελα ήταν να είμαι εγώ καλά και να επιβιώσω ή να συμβιώσω με αυτούς τους ανθρώπους. Σίγουρα έγιναν κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές από τους συμπαίκτες και αντιπάλους, αλλά ο καθένας εκεί κατέθεσε τον εαυτό του. Δεν χαρακτηρίζονται όμως οι άνθρωποι μέσα από μια κίνηση ή από ένα λάθος που έχουν κάνει. Οπωσδήποτε έπαιξε το ρόλο του στην καθημερινότητα εκεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απόλυτα ο κανόνας και ο άνθρωπος αυτός γενικά στη ζωή του. Και να μην ξεχνάμε ότι λάθη κάνουμε όλοι μας. Το θέμα είναι πώς τα προσπερνάμε, αν θέλουμε να τα ξεπεράσουμε και να μην τα επαναλάβουμε.» είπε μεταξύ άλλων ο Ντάνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved