Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι δεν θα άλλαζε στην εκπομπή της;
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι δεν θα άλλαζε στην εκπομπή της;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της μιλάει για τις αλλαγές που δεν θα ήθελε να γίνουν στο «Happy day».

Τι δεν θα άλλαζες στην εκπομπή;

Δεν θα άλλαζα την προσέγγιση που έχουμε από την πρώτη ημέρα. Δεν μας αρέσει να κιτρινίζουμε, αλλά να γελάμε. Δεν μας αρέσουν τα κακόβουλα σχόλια, αλλά ία σχόλια να γίνονται με θετικό τρόπο. Στο κομμάτι του Βερύκιου, δεν θα άλλαζα αυτή την αυθεντικότητα που υπάρχει ακόμα και στις αντιδράσεις ανάμεσά μας. Δεν θα άλλαζα το ότι υπάρχει πολυφωνία,- αφού ακούγονται όλες οι γνώμες. Γενικά δεν θα άλλαζα τη βασική συνταγή που τα συστατικά-της είναι ότι ξυπνάμε ευχάριστα, χαρούμενα, είμαστε ενωμένοι, είμαστε αγαπημένοι και είμαστε επιπλέον και αληθινοί. Χαμογελάμε, γιατί αυτός είναι ο ρόλος, μας, αλλά δεν είμαστε ψεύτικοι απέναντι στον κόσμο..

Θα έκανες παράλληλα άλλη εκπομπή μέσα στη σεζόν;

Δεν θέλω να βάζω πολλά καρπούζια κάτω από μια μασχάλη: Αυτή η εκπομπή είναι απαιτητική στα ωράρια της, στους χρόνους που ρε θέλει για προετοιμασία, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω κάτι ακόμα. Δεν θα έλεγα όχι- αλλά θα ήθελα να είναι άρτιο το αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή το μέλημα μου είναι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Έχω πολλή όρεξη φέτος και δεν θέλω να βάλω άλλους στόχους. Μόνο να πάμε καλά και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε όμορφη παρέα στον κόσμο.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved