Μην ακούτε κανέναν. Εγώ θα σας πώς γιατί είπα «Ναι» στην πρόταση του Έψιλον (Nassos blog)
Media

Μην ακούτε κανέναν. Εγώ θα σας πώς γιατί είπα «Ναι» στην πρόταση του Έψιλον (Nassos blog)

Και ξαφνικά χθες εκεί που ήμουν καλεσμένος στον Φουρθιώτη, δέχομαι στον αέρα πρόταση συνεργασίας από τον ίδιο για την εκπομπή του.

Ομολογώ πώς δεν ξαφνιάστηκα, μιας και με τον Μένιο μιλάμε συχνά στο πλαίσιο της δουλειάς και σχεδόν πάντα φρόντιζε να μου προτείνει συνεργασία τα τελευταία τρία χρόνια. Φέτος λοιπόν αποφάσισα να πω το «Ναι» και να προχωρήσω στην συνεργασία παρά τις όποιες κόντρες είχαμε στο παρελθόν για τρείς σημαντικούς λόγους. Τρείς λόγους που οφείλω να μοιραστώ μαζί σας, μιας και χθες κατακλύστηκα από μηνύματα και ερωτήσεις από το κοινό που με ακολουθεί διαβάζει και κρίνει πολύ αυστηρά.

Ο πρώτος λόγος και βασικότερος αφορά προσωπικά εμένα και την οικογένειά μου. Και εννοώ το βιοποριστικό κομμάτι. Αμέσως μετά το τέλος της παρουσίας μου στην εκπομπή με ενημέρωσαν πιο συγκεκριμένα για όλες τις παραμέτρους της πρότασης. Υποχρεώσεις, δεσμεύσεις, όρους και αμοιβή. Θέλω να σας διαβεβαιώσω πώς πρόκειται για μια πρόταση που αυτές τις εποχές και με δεδομένη την οικονομική στενότητα δεν θα μπορούσα να αρνηθώ...Διαβάστε περισσότερα μόνο ΕΔΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved