Είναι επίσημο! To The Voice επιστρέφει! Δείτε με ποιους
Media

Είναι επίσημο! To The Voice επιστρέφει! Δείτε με ποιους

Πολλά ακούστηκαν κι άλλα τόσα γράφτηκαν για την επιστροφή του The Voice αλλά κυρίως για τα μέλη της κριτικής επιτροπής, αφού φήμες ήθελαν να αλλάζουν τα πρόσωπα.

Τελικά, όπως σας είχαμε γράψει και πριν από μερικές ημέρες όλου οι coaches παραμένουν στο πόστο τους και επίσημα αφού η σχετική ανακοίνωση του ΣΚΑΙ αναφέρει πως η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Kωστής Μαραβέγιας και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι για τον νέο κύκλο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του σταθμού
Το «The Voice of Greece» έρχεται για δεύτερη χρονιά στον ΣΚΑΙ!
Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο, σε περισσότερες από 50 χώρες, επιστρέφει αυτό το Φθινόπωρο στον ΣΚΑΙ.

Το show, που παρουσιάζει ο μοναδικός και ανεπανάληπτος Γιώργος Καπουτζίδης, το οποίο κλείνει τα μάτια στην εμφάνιση και ακούει μόνο τη φωνή, αναζητά και φέτος την καλύτερη φωνή της Ελλάδας.

Οι τέσσερις εξαιρετικοί κριτές του «The Voice of Greece», σύντομα θα βρίσκονται στις θέσεις τους και σκοπεύουν και πάλι να διεκδικήσουν για τις ομάδες τους τις πιο ξεχωριστές φωνές της χώρας.

Χιλιάδες αγόρια και κορίτσια από όλη τη χώρα, την Κύπρο και από οπουδήποτε στον κόσμο χτυπάει η καρδιά του ελληνισμού είναι έτοιμα να ενθουσιάσουν με τις φωνές τους, να συγκινήσουν και να κάνουν την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Σάκη Ρουβά, να γυρίσουν την καρέκλα τους και να φωνάξουν «Σε θέλω!».

Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή για όλους αυτούς με τις ξεχωριστές φωνές ν’ ανέβουν στη σκηνή, να εντυπωσιάσουν τόσο τους κριτές, όσο και τους τηλεθεατές με τη φωνή τους, να διεκδικήσουν ένα έπαθλο μεγάλης αξίας και να υπογράψουν το πρώτο συμβόλαιο τους με τη μεγαλύτερη ελληνική δισκογραφική εταιρεία!

«The Voice of Greece». Τον Οκτώβριο στον ΣΚΑΙ.

Γιατί και φέτος... ακούμε μόνο τη φωνή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved