«Καλημέρα Ελλάδα»: Η συνάντηση και το γεύμα με δημοσιογράφους
Media

«Καλημέρα Ελλάδα»: Η συνάντηση και το γεύμα με δημοσιογράφους

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του «Καλημέρα Ελλάδα», της πιο δημοφιλούς και επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης, ο Γιώργος Παπαδάκης

μαζί με την ομάδα του, Ντίνο Σιωμόπουλο και Μπάγια Αντωνοπούλου συναντήθηκε με εκπρόσωπους του Τύπου και τα είπαν όλα για τη φετινή σεζόν. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Γιάννης Μιχελάκης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης ANT1 TV.

Σε κλίμα χαλαρό, με κέφι και άρωμα καλοκαιριού, ο γνωστός παρουσιαστής μαζί με την ομάδα του, μίλησαν για τη νέα σεζόν που ξεκινά, μοιράστηκαν τις σκέψεις και τις βλέψεις τους για φέτος, τονίζοντας ότι στόχος είναι να παρέχουν στο τηλεοπτικό κοινό, όπως όλα αυτά τα χρόνια, την πιο έγκυρη ενημέρωση με όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας, δίνοντας το δικό τους στίγμα, πάντα στο πλευρό του τηλεθεατή.

Οι δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να θέσουν τις ερωτήσεις τους στον Γιώργο Παπαδάκη και την ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα», να μάθουν αποκλειστικές πληροφορίες για την εκπομπή και να ανακαλύψουν μία πιο προσωπική πλευρά των ανθρώπων που θα βλέπουμε και τη φετινή σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved