Αυτές είναι οι αλλαγές στο Deal
Media

Αυτές είναι οι αλλαγές στο Deal

Aπό τις 18 του Σεπτέμβρη, η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη!

Το Deal επιστρέφει τους τηλεοπτικούς δέκτες με όσα γνωρίζουμε από την περσινή θριαμβευτική του σεζόν, αλλά με μια μεγάλη έκπληξη που, όπως αναφέρει το 7 μέρες tv, θα αλλάξει τα δεδομένα. Ένα επιπλέον κουτί ή αλλιώς το κουτί με το νούμερο 23, που μπορεί να εκτινάξει τα κέρδη, φτάνοντας τις στις 120.000 ευρώ!

Ο Χρήστος Φερεντίνος που ξέρει πώς να χειρίζεται τα δυο σημαντικότερα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, την αγωνία και το χιούμορ, είναι έτοιμος να χαρίσει ακόμα περισσότερα ποσά και συνεπώς ακόμα περισσότερα χαμόγελα.

Οι κανόνες είναι απλοί: Ο παίκτης πρέπει να ανοίξει τα 22 κουτιά που βρίσκονται στο στούντιο, να δεχτεί ή να απορρίψει τις δελεαστικές προσφορές του Τραπεζίτη, με στόχο να κερδίσει 60.000 ευρώ. Και μετά, έρχεται το μαγικό κουτί με το νούμερο 23, που απογειώνει κέρδη και αδρεναλίνη.

Μετά τον τελευταίο γύρο, ο Τραπεζίτης δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να ρισκάρει ξανά και να επιλέξει το 23ο κουτί. Ο παίκτης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις εξής πιθανότητες: να διπλασιάσει το ποσό του, να κερδίσει τα μισά χρήματα, να πάρει επιπλέον 1.500 ευρώ, να παραμείνει στα ίδια κέρδη ή και να τα χάσει όλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved