«Σαν οικογένεια»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων
Media

«Σαν οικογένεια»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Νέα επεισόδια με ανατρεπτικά γεγονότα να συμβαίνουν στη σειρά «Σαν οικογένεια». 

http://www.gossip-tv.gr/free-tags/tag/132146/san-oikogeneia

Ο τραυματισμός τής Στέλλας ανατρέπει τα πάντα τόσο στη δική της ζωή, όσο και στη ζωή του Μηνά. Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με την Ελένη, ενώ εκείνη, μαζί με τον Γιώργο, προσπαθούν να ξαναφέρουν κοντά τον Αντρέα με την Κατερίνα. Η Λία φοβάται πως η αποκάλυψη του παρελθόντος της, θα κλονίσει την εμπιστοσύνη τού Λευτέρη. Παράλληλα, η Νίκη, με αφορμή το ατύχημα της Στέλλας, συνειδητοποιεί πως οι πληγές από το παρελθόν δεν έχουν κλείσει ακόμη. Κι ενώ ο Γιάννης περιμένει από την Νίκη να κάνει τη δική της κίνηση, ο Στέφανος, βλέποντας πως η Κατερίνα δεν πρόκειται να επιστρέψει, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του...

Ο Στέφανος βρίσκει την Κατερίνα. Tην εξαναγκάζει να γυρίσει στο σπίτι και να κόψει κάθε επαφή με τα παιδιά και τον Αντρέα. Ο Αντρέας, από την άλλη, δηλώνει αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Λουκά και τον Στέφανο για όσα προξένησαν στον ίδιο, την Κατερίνα και τους γιους τους. Ο Στέφανος υποψιάζεται αρχικά την Κατερίνα για την προδοσία του σχεδίου του, κάτι που αλλάζει, όμως, όταν μαθαίνει για τη σχέση τής Ελένης με τον Πέτρο, τον Γιάννη και τον Αντρέα. Παράλληλα, η Χριστίνα επισκέπτεται τον Λουκά και του ζητά να συνεργαστούν, με σκοπό να καταστρέψουν τον Αντρέα.

H Στέλλα, μη μπορώντας να διαχειριστεί την καθημερινότητά της μετά το ατύχημα, φεύγει κρυφά από το σπίτι. Παράλληλα, η Μαρίνα μαθαίνει από τον Πέτρο πως η Ελένη έχει επαφές με τον Σάββα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά του. O Λουκάς αντιλαμβάνεται ότι η Ράνια βοηθάει τον Πέτρο και την αναγκάζει να του αποκαλύψει τι ψάχνουν. Η Νίκη προσεγγίζει φιλικά την Μαρίνα. Εκείνη, όμως, δείχνει να μη νιώθει άνετα μαζί της, ακόμα.
Ο Σάββας, ελέγχοντας το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων που βρίσκονται στο δρόμο όπου συνέβη το ατύχημα της Στέλλας, ανακαλύπτει αυτόν που τη χτύπησε και την άφησε αβοήθητη.

Η Χριστίνα, τελικά, συμφωνεί με τον Στέφανο για το σχέδιο οικονομικής καταστροφής τού Αντρέα. Ο Στέφανος λέει στην Κατερίνα ότι δεν θα την αφήσει να φύγει ποτέ από κοντά του. Από την άλλη πλευρά, ο Σάββας αποκαλύπτει στον Στέφανο ότι ο Αλέξης είναι υπαίτιος για το τροχαίο τής Στέλλας. Ο Λευτέρης πιέζει την Λία να κάνουν κι άλλο παιδί, ενώ, αντίθετα, εκείνη ψάχνει να βρει τρόπο να του πει ότι η Ελένη είναι κόρη της. Η Ελένη βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της να «γοητεύσει» τον Σάββα. Παράλληλα, μαθαίνει από τον Αλέξη ότι η Βάλια ήταν αυτή που είπε στον Γιώργο για τη σχέση τους και πηγαίνει να την συναντήσει. Η Μαρίνα επισκέπτεται μαζί με τη Ράνια την ψυχιατρική κλινική όπου βρίσκεται
ο Βασίλης.

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο: 60

Η Ελένη και η Λία αγωνιούν για το αν η μικρή Χρυσάνθη θα καταφέρει να κρατήσει το μυστικό τους. Ένα λάθος του Πέτρου πυροδοτεί την οργή τού Γιώργου, ο οποίος ξεσπά στη μητέρα του. Η Χριστίνα ζητά τη βοήθεια του Αντρέα, θέτοντας παράλληλα και τους όρους της. Όμως, άθελά της, έρχεται πιο κοντά σε αυτό που θέλει να αποφύγει. Οι προσπάθειες του Στέφανου και της Κατερίνας να βοηθήσουν τον Αλέξη ώστε να σταματήσει να πίνει, δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Ο Αλέξης στοχοποιεί τον Αντρέα και αποφασίζει να δώσει ένα τέλος. Η Ελένη συνεχίζει το παιχνίδι με τη φωτιά, αλλά η αντίδραση του Σάββα είναι εντελώς απρόσμενη. Παράλληλα, ο εκβιασμός που δέχεται ο Στέφανος από τον Σάββα, δεν τον αφήνει να χαρεί τη συντριβή τού Αντρέα. Ο Γιάννης αντιδρά όταν η Νίκη αποφασίζει να φροντίσει για την προσωπική ζωή τής Μαρίνας. Το αποτέλεσμα, όμως, είναι αντίθετο από τα αναμενόμενα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved