Τζίμα-Λάμπρου: Η συνεργασία και η εκπομπή τους
Media

Τζίμα-Λάμπρου: Η συνεργασία και η εκπομπή τους

Η Ράνια Τζίμα και ο Σπύρος Λάμπρου συνεχίζουν το ρεπορτάζ και μέσα από το στούντιο.

-Η… σχέση σας πώς προέκυψε;

ΡΑΝΙΑ ΤΖΙΜΑ: «Αρχικά τουλάχιστον στο μυαλό του προέδρου του Alpha Βασίλη Παπαδρόσου. Είναι ο άνθρωπος που αποφάσισε να μετατρέψει το στοιχείο της αντίθεσης που υπάρχει μεταξύ μας σε συγκολλητική ουσία. Έχω δει στην πορεία των ετών "τηλεοπτικά δίδυμα» που συνεργάστηκαν αρμονικά για περισσότερο από μια δεκαετία, παρά το γεγονός ότι σαν μονάδες οι δημοσιογράφοι ήταν από κάθε άποψη διαφορετικοί. Το κλειδί είναι ο αμοιβαίος σεβασμός και στην περίπτωσή μας, υπάρχει» τόνισε στον Τηλεθεατή.

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: «Η επαγγελματική σχέση μας με τη Ράνια υπήρχε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο δελτίο. Η Ράνια κάνει πολιτικά ρεπορτάζ, εγώ ελεύθερο. Είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμη, ψύχραιμη, αντικειμενική και οργανωτική. Εγώ είμαι περισσότερο εκρηκτικός, ενθουσιώδης και λιγότερο επιμελής. Αποφάσισαν, λοιπόν, να βάλουν δυο αντίθετα στοιχεία σε μια εκπομπή»

- Σε τι θα διαφέρει η δική σας εκπομπή με τις ήδη γνώριμες της ζώνης;

Ρ.Τζ.: «Αυτό που κάνει πάντως τη διαφορά είναι οι Ιστορίες των ανθρώπων που δίνουν "πρόσωπο" στα γεγονότα. Σε αυτά τα πρόσωπα θα επιχειρήσουμε να εστιάσουμε και γύρω από αυτά θα αναπτύσσονται τα γεγονότα».

Σπ.Λ.: «Θέλουμε να έχει ταχύτητα .ενημέρωση, καλές ειδήσεις. Χαμόγελο, αισιοδοξία και... όποιος έρχεται στο στούντιο να πει κάτι που ενδιαφέρει».

- Ποια θεωρείτε γερά χαρτιά της εκπομπής;

Ρ.Τζ.: «Τα ρεπορτάζ της εκπομπής θα έχουν τη σφραγίδα σύσσωμου του δυναμικού, του δελτίου ειδήσεων. Ενός δελτίου, που για την ταχύτητα απόκρισης του στα γεγονότα αλλά και για την ακρίβεια της περιγραφής τους, βρίσκεται στην πρώτη θέση της τηλεθέασης».

Σπ.Λ.: «Τους ρεπόρτερ του δελτίου, που θα αποτελούν τη βασική δύναμη της εκπομπής, και τη συμμετοχή του κόσμου, που Θα απαιτεί να μάθει, πράγματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved