Η ζωή της άλλης: Η Ελπίδα αποφεύγει τον Χάρη και το κλίμα μεταξύ τους γίνεται βαρύ
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ελπίδα αποφεύγει τον Χάρη και το κλίμα μεταξύ τους γίνεται βαρύ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, το παρελθόν του Χάρη δρα καταλυτικά στην προσπάθειά του να προσεγγίσει την Ελπίδα.

Ο Στέφανος αποδέχεται πως δεν είναι ερωτευμένος με την Ξένια και βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα της το πει. Αντίθετα ο Στάθης και η Αμάντα δένονται όλο και περισσότερο και διαπιστώνουν πως αυτό που τους ενώνει είναι ισχυρότερο απ' ό,τι νόμιζαν. Η προσπάθεια συμφιλίωσης του Μάνου και του Ηλία αποτυγχάνει, αποδεικνύοντας ότι τα λάθη του παρελθόντος δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Η Ξένια χτυπά άθελά της ένα ζητιανάκι και το πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η αδυναμία που της δείχνει το κοριτσάκι ξαφνιάζει ευχάριστα την Ξένια. Η Κάτια δίνει στον Σωτήρη μέρος των χρημάτων που συμφώνησαν, προκειμένου εκείνος να παντρευτεί την Τόνια. Στο εστιατόριο, η Νάνσυ έχει αρχίσει να υποψιάζεται την κρυφή σχέση του Χάρη με την Ελπίδα. Η Ελπίδα αποφεύγει τον Χάρη και το κλίμα μεταξύ τους γίνεται βαρύ. Αυτή σκέφτεται να φύγει από το ρεστοράν και ζητάει την συμβουλή της Βάσως.

Στο νοσοκομείο, η Ξένια προσπαθεί να βοηθήσει τη Λέλα, μέχρι να βρεθούν οι δικοί της. Η μικρή όμως πανικόβλητη επιχειρεί να το σκάσει. Η Κάτια, γεμάτη αμφιβολίες για την Ξένια, βάζει ντετέκτιβ να την παρακολουθήσει. Η Θάλεια ετοιμάζεται για έξοδο με τον Γιάννη, με τη συνοδεία του Στέφανου, που θα δει από μακριά το αγόρι της. Η Ντορίτα πιέζει τη Μαίρη να της αποκαλύψει το όνομα του εραστή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved