Η ζωή της άλλης: Η Ξένια, με τη βοήθεια του Τζώρτζη, στήνει ενέδρα στην Κάτια
Media

Η ζωή της άλλης: Η Ξένια, με τη βοήθεια του Τζώρτζη, στήνει ενέδρα στην Κάτια

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Κάτια προσπαθεί να μιλήσει με τον Ηλία σχετικά με τις υποψίες της για την Ξένια,

ενώ εκείνη ταραγμένη για το τεστ DNA που της ζήτησε η Κάτια, αναγκάζεται να ζητήσει και πάλι τη βοήθεια του Τζώρτζη. Η Ελπίδα με την Ντορίτα ανακοινώνουν στη Μαίρη ότι υπάρχει διαθέσιμη θέση, μετά την απόλυση του Τίμου. Φάνης και Λίλιαν συναντιούνται στο ίδιο ξενοδοχείο με τους νιόπαντρους Τόνια και Σωτήρη.

Η Ξένια, με τη βοήθεια του Τζώρτζη, στήνει ενέδρα στην Κάτια. Σκηνοθετεί μια διάρρηξη και πετυχαίνει να την ρίξει από τη σκάλα. Η καμαριέρα όμως, που εμφανίζεται ξαφνικά, τους χαλάει τα σχέδια. Η Κάτια -σε κρίσιμη κατάσταση- μεταφέρεται στο νοσοκομείο που δουλεύει ο Στέφανος. Ο Φάνης κατηγορεί ανοιχτά την Ξένια ότι αυτή προκάλεσε το ατύχημα. Ο Κώστας προσλαμβάνει τη Μαίρη στο ρεστοράν. Όλοι χαίρονται, εκτός από τη Νάνσυ που τα βάζει με την Ελπίδα και τον Χάρη.

Στο νοσοκομείο, η Ξένια συγκρούεται άγρια με τον Φάνη, που υποπτεύεται ότι έχει ευθύνη για το ατύχημα. Η Ελπίδα παίρνει απόφαση να επικοινωνήσει με τον Χάρη που δεν της αποκαλύπτει τι έχει γίνει με τη Νάνσυ. Η Μελίνα αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Στάθης την απατά. Η Μαίρη πιάνει δουλειά στο ρεστοράν ενώ ο Φάνης με τον Ηλία συναντιούνται και συζητάνε για το ατύχημα και την Ξένια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved