Κρατερός Κατσούλης: «Θα μου άρεσε ν' αναλάβω ένα τηλεπαιχνίδι»
Media

Κρατερός Κατσούλης: «Θα μου άρεσε ν' αναλάβω ένα τηλεπαιχνίδι»

Ο Κρατερός Κατσούλης θα παρουσιάζει πρωινή εκπομπή στο Star μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου. Ποια είναι τα θετικά να συνεργάζεται κανείς με το σύντροφο του;

«Το θετικό είναι ότι έχεις την ευκαιρία να βλέπεις τον άνθρωπο σου έστω και σ' αυτή τη συνθήκη! Αυτό το λέγαμε και ως αστείο μεταξύ μας, την εποχή που ξεκινούσαμε πρώτη φορά, στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, Βέβαια, η καθημερινή βάση, είναι κάτι διαφορετικό, υπάρχει μια άλλη τριβή. Νομίζω, ότι όλα μεγεθύνονται, όταν είναι κάποιος πολύ ώρα μ' έναν άνθρωπο, είτε είναι φίλος, είτε είναι σύντροφος. Εμείς, επειδή έχουμε μια καλή σχέση, μεγεθύνονται τα θετικά. Δε λέω, βέβαια, ότι δεν υπάρχει κούραση, ούτε ότι είναι όλα πάντα ρόδινα. Μέσα στο ανθρώπινο πλαίσιο κινούμαστε κι εμείς. Αλλά, εφόσον έχουμε μια καλή σχέση, έχουμε και μια καλή συνεργασία» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Θα σας ενδιέφερε να παρουσιάσετε μια εκπομπή μόνος σας;

«Δε θα με ενδιέφερε να κάνω μόνος μου, μια τέτοιου είδους εκπομπή, γιατί δε νομίζω ότι μπορώ να την «υπερασπιστώ». Θα μου άρεσε όμως ν' αναλάβω ένα τηλεπαιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς, δεν είναι η πρόθεση μου ν' ασχοληθώ για πολύ καιρό με την παρουσίαση και να σταματήσω τα σίριαλ. Φέτος, αρχικά, ήταν να λάβω μέρος σε ένα τηλεπαιχνίδι, αλλά ήταν τόσο δελεαστική η πρόταση του Star που δεν προχώρησε η συνεργασία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved