Νέος εφιάλτης για τα αστέρια του Nomads
Media

Νέος εφιάλτης για τα αστέρια του Nomads

Νέος εφιάλτης για τους παίκτες που θα πάνε στις Φιλιππίνες και θα συμμετέχουν στοNomads του ΑΝΤ1

Τι φοβούνται; Ενα επικίνδυνο είδος μύγας που μεταδίδει το παράσιτο της λεϊσμανίασης και συναντάται στις ακτές του Παλαουάν στις Φιλιππίνες, όπου και φυσικά θα γυριστεί τo reality show. Η είδηση αυτή απασχόλησε έντονα τους υπευθύνους του καναλιού λίγες μόλις μέρες πριν οι παίκτες αναχωρήσουν για τις Φιλιππίνες.

Και φυσικά δεν είναι μόνο το είδος αυτό της μύγας, αλλά και οι τυφώνες που σαρώνουν τις ακτές των Φιλιππίνων, αλλά και το όλο εμπόλεμο σκηνικό ανάμεσα στην Νότιο Κορέα και την Αμερική, με τον Κιμ Γιονγκ Ουν να απειλεί να… πατήσει το κουμπί.

Η λοιμώδης νόσος cutaneous leishmaniasis, γνωστή ως η ασθένεια που «τρώει τις σάρκες», προκαλείται από μικροσκοπικές μύγες της άμμου (sand flies), οι οποίες εντοπίζονται σε ορισμένες παραλίες του Παλαουάν, όπως οι Σαμπάνγκ, Πορτ Μπάρτον και Ελ Νίντο, σύμφωνα με όσα αναφέρει διαδικτυακή σελίδα ενημέρωσης τουριστών με προορισμό το νησί.

Οι ντόπιοι ονομάζουν αυτές τις μύγες «κουνούπια», αφού το τσίμπημά τους προκαλεί φαγούρα και πρήξιμο, ωστόσο, αν δεν επέμβει γιατρός, δημιουργούνται επώδυνες πληγές που θέτουν άμεσα σε κίνδυνο τη ζωή του ανθρώπου.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved