Ελένη Τσολάκη: «Το Slam είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων»
Media

Ελένη Τσολάκη: «Το Slam είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων»

Η Ελένη Τσολάκη σε συνέντευξή της μίλησε για το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει στον Alpha.

Δύο ταυτόχρονες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας! Από τότε που μπήκατε στο γκρουπ των παντρεμένων και από το «Happy day», μια ενημερωτική εκπομπή, αναλαμβάνετε το τιμόνι του νέου τηλεπαιχνιδιού...

Είναι όντως μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής μου. Δημιουργία σε πολλά επίπεδα, νέοι στόχοι και πάνω από όλα όμορφες στιγμές με αγαπημένους ανθρώπους.

Νιώθετε λίγο φόβο για το γεγονός πως η ζωή σας αλλάζει;

Είναι όλα διαφορετικά, αλλά πολύ όμορφα! Αισθάνομαι υπέροχα και συνεχίζω κρατώντας τις ομορφότερες στιγμές του παρελθόντος.

Ποιες οι εντυπώσεις σας μέχρι στιγμής από τα γυρίσματα του «Slam»;

Είναι διαφορετικό απ' ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα, αλλά σίγουρα με ιντριγκάρει. Λατρεύω την επαφή με τον κόσμο, με τους παίκτες που δεν έχω δει ξανά στη ζωή μου. Χαίρομαι που έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τι θα είναι αυτό που θα το διαφοροποιήσει όμως σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια;

Το γεγονός πως δεν πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι γνώσεων αλλά κυρίως παρατηρητικότητας. Μπαίνω στην θέση των παικτών και εγώ. Μαθαίνω συνεχώς... Το «Slam» είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Δεν θα κερδίσει ο πιο γρήγορος, ούτε αυτός που έχει περισσότερες γνώσεις. Θα κερδίσει αυτός που εκτός από τα δυο στοιχεία που προανέφερα, θα έχει και πολύ καλή αντίληψη. Για να ακριβολογώ, το «Slam» είναι το παιχνίδι που θα «παίζει» με το μυαλό. Αυτό βέβαια είναι που το κάνει και περισσότερο εθιστικό και ως προς τον παίκτη και ως προς τον τηλεθεατή.

Πηγή: 7 Μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved