Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Το Nomads είναι η επόμενη μέρα σε ό,τι αφορά στα παιχνίδια επιβίωσης»
Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Το Nomads είναι η επόμενη μέρα σε ό,τι αφορά στα παιχνίδια επιβίωσης»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξή του μίλησε για το «Nomads».

Είπες ότι το «Nomads» είναι η επόμενη ημέρα στα παιχνίδια επιβίωσης. Είναι όμως και πολύ πιο σκληρό σε σχέση με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα;

Είναι η επόμενη μέρα σε ό,τι αφορά στα παιχνίδια επιβίωσης. Είναι λίγο διαφορετικό. Οι άνθρωποι βιώνουν πολύ διαφορετικές συνθήκες, από πολύ σκληρές μέχρι πολύ καλές. Και είναι αυτό που λέμε «η επόμενη μέρα». Όλα τα πράγματα εξελίσσονται όσο περνάει ο χρόνος. Ε, λοιπόν, η εξέλιξη αυτών των παιχνιδιών επιβίωσης λέγεται «Nomads».

Τι απαντάς σε εκείνους που επικρίνουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια; Τώρα μου κάνεις μια ερώτηση που την απαντάω από το 2003, όταν πρώτη φορά παρουσίασα τη «Φάρμα». Τίποτα δεν απαντάω. Ο καθένας έχει την άποψη του. Είναι σεβαστή και δεκτή. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι πρόκειται για παιχνίδια ενηλίκων και όποιος δεν αντέχει, παίρνει το καπελάκι του και φεύγει. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να υποστεί τίποτα, αν δεν το θέλει.

Η θέση του παρουσιαστή εμπεριέχει κινδύνους ή πας εκ του ασφαλούς;

Δεν υπάρχει τίποτα εκ του ασφαλούς. Μπορώ να σου πω δεκάδες περιστατικά που κινδύνευσα τα προηγούμενα χρόνια. Όταν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που έχει διάφορους κινδύνους, από φίδια μέχρι κουνούπια, -και καταλαβαίνεις για τι κουνούπια μιλάω σ' αυτές τις χώρες- μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Βέβαια, έχουμε κάνει όλοι πολλά εμβόλια. Πάμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται, αλλά πάντα ελλοχεύει κίνδυνος.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved