Nomads: Όλα όσα θα γίνουν τις επόμενες μέρες στο Palawan
Media

Nomads: Όλα όσα θα γίνουν τις επόμενες μέρες στο Palawan

Πρεμιέρα έκανε χθες το πολυαναμενόμενο νέο reality επιβίωσης του Ant1, Nomads που κατάφερε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της μετάδοσής του να γίνει trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που φαίνεται οτι το απολαμβάνει, μας ξενάγησε στο πανέμορφο νησί των Φιλιππίνων, μας γνώρισε τους παίκτες και ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε για την Επικράτεια. Δηλαδή για το που θα μείνει η κάθε μία από τις τρεις Ομάδες.

Όπως είναι γνωστό πια κέρδισαν οι Celebrities, δηλαδή η Ομάδα Φωτιά και για μία εβδομάδα θα βρίσκονται στην βίλα. Ενώ η Ομάδα Ωκεανός πήγε στο ψαροχώρι και η Ομάδα Ζούγκλα στην ερημική παραλία. Και από εδώ και πέρα τι;

Εμείς μάθαμε τα πάντα για τις εξελίξεις του νέου reality και θα σας λύσουμε όλες τις απορίες.

Σήμερα Τρίτη, στο δεύτερο επεισόδιο έχουμε αγώνα ασυλίας. Αυτό σημαίνει πως και οι τρεις ομάδες αγωνίζονται και αυτή που θα βγει τελευταία θα αναγκαστεί να βγάλει δύο μέλη της υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο αγώνας για την ασυλία δεν σταματάει εδώ όμως.

Την Τετάρτη έχουμε πάλι αγώνα ασυλίας για τις δύο ομάδες που κέρδισαν την προηγούμενη μέρα. Εδώ, όποια χάσει βγάζει έναν παίκτη υποψήφιο για αποχώρηση. Σύνολο δηλαδή τρεις. Οι γραμμές ανοίγουν για δύο ώρες και ο κόσμος ψηφίζει. Όποιος βγει πρώτος στην ψηφοφορία γλιτώνει και no problem. Για τους άλλους δύο θα υπάρξει νέα αναμέτρηση.

Πριν από αυτό κάθε Πέμπτη, έχουμε νέο αγώνα για έπαθλο αυτή τη φορά. Το έπαθλο δεν είναι το ίδιο για όλες τις ομάδες. Εξαρτάται ποια ομάδα θα κερδίσει. Αν κερδίσουν αυτοί που ζουν στην ερημιά χωρίς τίποτα το έπαθλο θα είναι φαγητό ή κάτι που θα τους κάνει τη ζωή πιο εύκολη και με την ίδια λογική θα είναι τα έπαθλα και για τους άλλους. Για παράδειγμα για αυτούς που ζουν στη βίλα το έπαθλο μπορεί να είναι μια επιπλέον πολυτέλεια. Ένα spa, μια επίσκεψη σε σημαντικές τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής, να πάνε σε μια τοπική γιορτή κλπ.

Και φτάνουμε στην Παρασκευή που είναι η μέρα της αποχώρησης. Είναι και η μέρα με το περισσότερο reality κομμάτι του παιχνιδιού αφού θα έχει πολλές σκηνές από την καθημερινότητα και τη ζωή των παικτών. Φυσικά έχει και αγώνα αλλά αφορά τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση που μονομαχούν μεταξύ τους σε μια τελευταία ευκαιρία για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Όποιος χάσει παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Από την πρώτη κιόλας Παρασκευή.

Και αυτό είναι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του παιχνιδιού όσον αφορά τις διαδικασίες και τα αγωνίσματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved