Media

Nomads: Ο Βασιλάκος, τα «καρφιά» για την Καλογρίδη και το «γλέντι» στο twitter

Gossip-tv Team

Οι ατάκες του για την Νατάσα Καλογρίδη προκάλεσαν σάλο στα social media. Το twitter πήρε φωτιά όταν μίλησε για την ηθοποιό και την ηλικία της και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην σχολιαστούν και τα όσα είπε για το fair play που έκανε και τελικά το… μετάνιωσε.

«Θέλω να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να πάνε στην ζωή μπροστά. Η Νατάσα είναι η μαμά μας στην παραλία. Έχει βγάλει όλο τον τσαμπουκά που έχει. Αγωνιστικά ήτανε μέχρι τώρα η καλύτερη από τα κορίτσια και πιο γρήγορη και πιο δυνατή σε όλα. Ειδικά τώρα. Είχε τον τσαμπουκά να έρθει στην δικιά μας ομάδα και να μην πάει στους celebrities και πρέπει ο κόσμος να καταλάβει αυτό τον άνθρωπο που ήρθε μαζί μας και πόσο θάρρος μας δίνει» είπε ο παίκτης για να τον ρωτήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Επέλεξε εσάς κι εσύ της το ξεπληρώνεις με μια ψήφο;»

«Καλά τώρα μην μας το πηγαίνεις έτσι. Δεν είμαι άνθρωπος εγώ να το πηγαίνω έτσι. Ξεκαθάρισα τους λόγους. Θέλω να δώσω μια ευκαιρία στους νέους ανθρώπους, ξεκάθαρα. Τα κορίτσια είναι νέα, έχουν όλη την ζωή μπροστά τους, η Νατάσα έχει κάνει την καριέρα της… Πιστεύω ότι θα την κρατήσει ο κόσμος στο παιχνίδι.»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος παραπονέθηκε και για τους κανόνες του παιχνιδιού. Ζήτησε να μην βγούνε δυο παίκτες προτεινόμενοι, αλλά ένας γιατί κάνανε… fair play ως ομάδα όταν τραυματίστηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Όλα αυτά έκαναν έξαλλο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που του την είπε κανονικά αλλά και το κοινό που «ξεσάλωσε» στο twitter. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 27 ετών με καταγωγή από τη Μάνη και κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα. Είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας και του αρέσει να ασχολείται με τη γυμναστική, το μοντελισμό, την κατάδυση και την πυγμαχία.

Ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο και σημαντικό γεγονός της ζωής του, θεωρεί την επιλογή του από τις ακαδημίες της SPORTING Λισαβόνας στα 17 του χρόνια. Έπαιξε επαγγελματικά μέχρι τα 26 του χρόνια και σήμερα κύρια ασχολία του είναι οι αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved