Ελένη Κοκκίδου: Μιλά για τις νέες περιπέτειες της στη Μουρμούρα
Media

Ελένη Κοκκίδου: Μιλά για τις νέες περιπέτειες της στη Μουρμούρα

Η Βούλα και ο Μηνάς δεν χρειάζονται συστάσεις...

Είναι το τηλεοπτικό ζευγάρι που για πέμπτη χρονιά θα συνεχίσει να αποτελεί κομμάτι των Ελλήνων τηλεθεατών, πρωταγωνιστώντας στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε στην εφημερίδα espresso για τις νέες της περιπέτειες.

«Η ηρωίδα μου θα καθίσει ξανά στα θρανία. Μου αρέσει πολύ που στη χώρα μας υπάρχουν τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας για τους ανθρώπους που έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στη γνώση. Η Βούλα δεν πήρε το απολυτήριο λυκείου, αφού κλέφτηκε με τον Μηνά και έκανε οικογένεια. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Μου αρέσει που δεν θα το βάλει κάτω και θα τη δούμε και μέχρι το πανεπιστήμιο» αποκαλύπτει η ηθοποιός και συνεχίζει:

«Ποιος είπε ότι στη ζωή ό,τι δεν έκανες μικρός δεν μπορείς να το κάνεις μεγάλος; Η χαρά για απόκτηση γνώσης δεν τελειώνει ούτε μέχρι τα βαθιά γεράματα. Οπως δεν σημαίνει ότι αν δεν παντρευτείς μικρός, δεν έχεις το δικαίωμα στη συντροφικότητα και στην αγάπη πιο μεγάλος», λέει.

Τι κρατά ένα ζευγάρι, όπως τη Βούλα και τον Μηνά, τόσα χρόνια μαζί;

«Ο έρωτας! Θαυμάζουν ο ένας τον άλλον για τα προτερήματά του και δέχονται τα ελαττώματά του -με γκρίνια, βέβαια-, αλλά πάντα υπερισχύουν στο τέλος τα καλά στοιχεία, που τους έκαναν να ζήσουν μαζί. Επειτα, όσο περνούν τα χρόνια, τα ζευγάρια δένονται και έχουν μια μεγάλη εξάρτηση ο ένας από τον άλλον. Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει μια ιδιαίτερη σχέση, γιατί η γυναίκα είναι τσαπερδόνα και χαδιάρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved