Επιστρέφει απόψε το «Παραμύθι αλλιώς…» στον Alpha
Media

Επιστρέφει απόψε το «Παραμύθι αλλιώς…» στον Alpha

Επιστρέφει απόψε το Παραμύθι…αλλιώς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Κάνει πρεμιέρα στις 22.45 με διπλό επεισόδιο.

Ο λοχίας Γουλιέλμος, έχοντας ψάξει όλο το δάσος αλλά και κάθε σπίτι στο χωριό, καταλήγει στην καλύβα του μάγου Κορνήλιου. Όταν δεν τον βρει ούτε εκεί, θα φύγει θυμωμένος αγνοώντας πόσο κοντά βρέθηκε στον δραπέτη.

Από την άλλη μεριά, στο παλάτι, η Πριγκίπισσα Ελισαβέτα, όσο περιμένει την επιστροφή του καλού της, ονειρεύεται στιγμές αγάπης κι ευτυχίας μαζί του και οργανώνει τον πριγκιπικό τους γάμο. Είναι τόσο ενθουσιασμένη με το καινούριο της ειδύλλιο, που μοιράζεται τα νέα της με όποιον βρεθεί στον δρόμο της.

Το μεγάλο νέα, όμως, είναι η αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας! Πώς θα αντιδράσουν όσοι μάθουν ότι πρόκειται για τον Βαρνάβα, τον πραγματικό Πρίγκιπα του Βασιλείου;
Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μαθαίνει περισσότερες λεπτομέρειες από την Ασπασία για τον Βαρνάβα και για το βράδυ που οι γονείς της εισέβαλαν στο παλάτι και πήραν τον θρόνο από τον νόμιμο και καλό Βασιλιά. Η Πριγκίπισσα Ελισαβέτα ανησυχεί που οι στρατιώτες δεν έχουν βρει ακόμα τον «έρωτά» της και γκρινιάζει στη μητέρα της.

Ο Βασιλιάς Ιάκωβος συναντά τη μικρή του κόρη. Οι δυο τους, κουβεντιάζουν με τρυφερότητα και ενδιαφέρον για το μέλλον της και την πιθανότητα ενός γάμου. Στο χωριό, οι στρατιώτες ψάχνουν για τον Βαρνάβα μέχρι που ο ιερέας τούς διακόπτει και τους εμποδίζει τεχνηέντως να συνεχίσουν τις έρευνές τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved