Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Στο παρελθόν μου γίνονταν προτάσεις για κάποιες σειρές, αλλά…»
Media

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Στο παρελθόν μου γίνονταν προτάσεις για κάποιες σειρές, αλλά…»

Για τη συμμετοχή του στη Μουρμούρα που είναι και η παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στη «Μουρμούρα»;

«Ήταν πάρα πολύ ξαφνικό! Ένα casting της τελευταίας στιγμής όπου τους άρεσα. Προέκυψε κάπως γρήγορα»

Πρώτη φορά κάνεις τηλεόραση; «Ναι, είναι η πρώτη. Στο παρελθόν μου γίνονταν προτάσεις για κάποιες σειρές, αλλά δεν ήμουν πολύ θετικός. Είμαι φαν του θεάτρου και ήθελα να κάνω τηλεόραση μόνο εάν προέκυπτε κάτι καλό, γιατί η έκθεση είναι τέτοια που προσωπικά δεν τη θέλω. Είχα απορρίψει διάφορα πράγματα στην τηλεόραση, αλλά αυτό πιστεύω ότι είναι το ιδανικό ξεκίνημα για εμένα»

Στη σειρά υποδύεσαι τον Άγγελο.

«Ο Αγγελος είναι ένα παιδί πολυ-σπουδαγμένο, με δύο μεταπτυχιακά, έχει ζήσει στο εξωτερικό, δεν γνωρίζει πολύ την Ελλάδα της κρίσης, είναι λίγο μοντέρνος για την εποχή, λίγο χίπστερ, του αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια, τα κόμικ και η κοινωνική του συναναστροφή είναι κυρίως μέσα από social media. Δεν ξέρει καλά τον έξω κόσμο. Αναγκάζεται να επιστρέψει με την κοπέλα του, Βέλη, από το εξωτερικό και συναντάει την Ελλάδα του 2017 όπου δουλειές δεν υπάρχουν. Έχει τα μεταπτυχιακά του και αναγκάζεται να δουλέψει σε ένα σουβλατζίδικο για αρχή», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved