Η ζωή της άλλης: Η Βάσω σοκάρεται, όταν ανακαλύπτει ένα μυστικό που της κρατούσε ο Ηλίας
Media

Η ζωή της άλλης: Η Βάσω σοκάρεται, όταν ανακαλύπτει ένα μυστικό που της κρατούσε ο Ηλίας

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Στέφανος συναντιέται με τον Χάρη και του δίνει τα στοιχεία του δημοσιογράφου που έκανε την έρευνα.

Η Ξένια που τους παρακολουθεί κινείται απειλητικά με το αυτοκίνητο εναντίον τους. Ο Φάνης και η Λίλιαν πηγαίνουν για φαγητό στο μαγαζί του Χάρη, όπου ανακαλύπτουν ότι δουλεύει η Ελπίδα. Ο Φάνης ζητάει από την Ελπίδα να έρθει την επομένη στο σπίτι του, που είναι τα γενέθλια της Κάτιας.

Ο Σωτήρης κλείνει μια παράνομη συμφωνία για τις παραγγελίες φαρμάκων όταν συναντά την Ξένια. Η Τόνια, μόνη της στο σπίτι, έχει έντονους πόνους. Η Ελπίδα διστάζει να πάει να μαγειρέψει στη γιορτή για τα γενέθλια της Κάτιας, αλλά τελικά πείθεται μετά από επιμονή του Γιάννη και του Χάρη. Ο Μάνος ζητά απ' τον Ηλία να παραβρεθεί στη γιορτή, αλλά εκείνος διστάζει. Η Ξένια ψάχνει να βρει τρόπο να υποσκιάσει το πιάτο της Ελπίδας βάζοντας τον σεφ του κέτερινγκ να ετοιμάσει ένα άλλο φαγητό, για να το παρουσιάσει για δικό της.

Η Βάσω σοκάρεται, όταν ανακαλύπτει ένα μυστικό που της κρατούσε ο Ηλίας. Ο Τζώρτζης με την Ξένια φτιάχνουν καινούριο σχέδιο εξόντωσης της Κάτιας. Ο Στέφανος ετοιμάζεται να φύγει για την Αγγλία. Λίγο πριν την αναχώρησή του τον περιμένει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved