Ποιος τηλεπαρουσιαστής λέει: «Από τότε που άρχισε η κρίση κουράστηκα να δουλεύω για το τίποτα;»
Media

Ποιος τηλεπαρουσιαστής λέει: «Από τότε που άρχισε η κρίση κουράστηκα να δουλεύω για το τίποτα;»

Τι κερδίζει από την τηλεόραση και τι χάνει σε σχέση με την άλλη μεγάλη του αγάπη, το θέατρο; Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκαλύπτει... 

Η τηλεόραση νιώθετε ότι πάει πίσω την άλλη σας αγάπη, την υποκριτική;

Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Βγαίνω μπροστά και μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω εύκολα για τη δουλειά μου. Είναι πλεονέκτημα να μπορώ ανά πάσα στιγμή να διαφημίζω τη δουλειά μου. Αλλες φορές, ωστόσο, με «κόβει». Μου έχουν προταθεί πράγματα, όπως μία περιοδεία, και δεν μπορώ ή όταν έχω πολύωρες πρόβες ξυπνάω πολύ νωρίς για να τα προλάβω όλα και δεν κοιμάμαι καλά. «Κόβω» από αλλού.

Φέτος θα κάνετε θέατρο;

Μου.έχουν κάνει μερικές προτάσεις, αλλά ακόμη το σκέφτομαι. Η μία πρόταση ειδικά αφορά ένα πάρα- πολύ ωραίο έργο, απλώς επειδή είμαι σε μια ηλικία που κοιτάζω και τις χρηματικές απολαβές δυσκολεύομαι. Το θέατρο δεν έχει πάρα πολλά λεφτά και αυτό το θέμα με τα ποσοστά σε μικρά θέατρα μου στερεί πολύ χρόνο από άλλα πράγματα. Και ας με εκφράζει πολύ η υποκριτική ως άνθρωπο, καθώς μέσα από αυτή ηρεμώ και βρίσκω την εσωτερική μου ησυχία.

Έχετε χάσει τον ενθουσιασμό σας;

Είμαι 40 ετών. Δουλεύω πολλά χρόνια και, από τότε που άρχισε η κρίση, κουράστηκα να δουλεύω για το τίποτα και να μην υπάρχουν απολαβές. Αυτό με έχει κουράσει περισσότερο. Δεν το λέω για την τηλεόραση, περισσότερο αυτό ισχύει για την υποκριτική και το θέατρο.

Αντίθετα από ό,τι θα φανταζόταν κανείς, καθώς έχετε υπάρξει μεγάλο όνομα στον χώ¬ρο της μόδας.

Αυτό συνέβαινε πριν από 15 χρόνια. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ ούτε κανένας μεγάλος δημοσιογράφος, ούτε τότε δούλευα στα κανάλια. Ενας νορμάλ άνθρωπος ήμουν, που έκανα μια νορμάλ δουλειά με πολύ καλές απολαβές. Τον μισθό που έπαιρνα, τον επένδυσα και πήρα ένα σπίτι, μέχρι εκεί. Δεν πήρα τα εκατομμύρια για να μπορώ να είμαι ήσυχος και εξασφαλισμένος για μια ζωή. 9· Υπήρξατε σπάταλος; Μερικές φορές υπήρξα σπάταλος. Πράγματα που ήθελα -κυρίως ταξίδια- δεν τα στέρησα από τον εαυτό μου. Δεν κυκλοφορούσα ποτέ, ωστόσο, με πανάκριβα αυτοκίνητα, σύνολα ή ρολόγια. Δεν είχα τέτοια έξοδα και δεν μου αρέσουν κιόλας όλα αυτά. Δεν είχα τέτοιες βλέψεις.

Προσέχετε την εικόνα σας;

Όχι ιδιαίτερα. Είμαι πιο αυθόρμητος.

Αν η ζωή σας είχε έναν τίτλο, ποιος θα ήταν;

«Τραβάμε... κι όσο πάμε» (σ.σ.: γελάει)!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved