Ο Κώστας Βουτσάς μπαίνει στη σειρά Το σόι σου
Media

Ο Κώστας Βουτσάς μπαίνει στη σειρά Το σόι σου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους συντελεστές της σειράς του Alpha «To σόι σου», όταν στο πλατό εμφανίστηκε ο Κώστας Βουτσάς!

Ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού κινηματογράφου μπήκε στον χώρο όπου γινόταν το γύρισμα με το ίδιο κέφι και την ίδια ζωντάνια που έχει όταν ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι.

«Είναι πολύ ωραίος ρόλος και χάρηκα πολύ που μου πρότειναν να παίξω σε αυτό το σίριαλ γιατί το παρακολουθώ. Αυτό και τη “Μουρμούρα”» δήλωσε στην «Espresso» ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος κάνει μια guest εμφάνιση στο επεισόδιο με τίτλο «Έρχεται ο παππούς. Στοπ.», το οποίο θα προβληθεί απόψε το βράδυ.

Ο παππούς έρχεται αποφασισμένος και εκεί είναι που αρχίζουν όλα. «Στη σειρά παίζουν πολύ καλοί ηθοποιοί και η σκηνοθεσία είναι άψογη. Είναι χαρά μου που συμμετείχα», λέει ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος αποκάλυψε ότι στο τέλος θα είναι καλός με τον Χαμπέα!

Πώς τον υποδέχτηκαν οι ηθοποιοί στο γύρισμα; «Με σεβασμό, γιατί εγώ και στο θέατρο και στον κινηματογράφο ποτέ δεν έλεγα εγώ, αλλά εμείς» εξηγεί και συνεχίζει: «Μου είχαν προτείνει να κάνω guest και σε ένα άλλο σίριαλ, αλλά είχα αρνηθεί. Οταν όμως μου έκαναν τη συγκεκριμένη πρόταση, είπα αμέσως “ ναι” και θα ήταν χαρά μου να με ξαναφωνάξουν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved