Μάριος Αθανασίου: Όλα όσα είπε για τον ρόλο του στο «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»
Media

Μάριος Αθανασίου: Όλα όσα είπε για τον ρόλο του στο «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»

Ο Μάριος Αθανασίου μιλάει για τον ρόλο του στο "Κάτι χωρισμένα παλικάρια". 

Γιατί αργεί τόσα χρόνια ο Πέτρος να κάνει την επανάσταση του;

«Γιατί έχει συμβιβαστεί, γιατί ενδεχομένως να μην είναι... κανονική επανάσταση. Μάλλον είναι ένας συνδυασμός καταστάσεων, μαζί με μια κρίση ηλικίας, που συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους εκεί γύρω στα 40. Ξυπνάς ένα πρωί 1^ και με μια αστεία αφορμή συνειδητοποιείς ότι θες ^ μια άλλη ζωή».

Την αγαπάει την Κατερίνα;

«Νομίζω ότι είναι φανερό πως την αγαπάει. Εξάλλου ο λόγος που κάνει την επανάσταση του δεν αφορά μόνο αυτήν, είναι κάτι πιο γενικό. Όταν απομακρυνθεί από το... επίκεντρο του σεισμού, πιστεύω θα ηρεμήσει και θα ζυγίσει τα πράγματα».

Δεν μοιάζουν καθόλου ως χαρακτήρες... Τι ερωτεύτηκε σε αυτήν;

«Αυτά είναι ερωτήματα που έχουμε όλοι. Όταν είναι κανείς με έναν άνθρωπο για πολλά χρόνια, εξελίσσονται και οι δύο παράλληλα. Είναι λογικό λοιπόν ύστερα από μια πορεία 10-20 χρόνων να κοιτάξεις πίσω και πολλά πράγματα να μην τα αναγνωρίζεις. Αν σκεφτούμε και τους εαυτούς μας, πέρα από τα ερωτικά, την οικογένεια και τις σχέσεις, η προσωπική μας διαδρομή δεν είναι ίδια ποτέ. Αν θυμηθώ δηλαδή πώς ήμουν στα 20 και στα 25 μου, θα αναρωτηθώ για τα κίνητρα μου. Ωστόσο όλα είναι κομμάτια του εαυτού μας. Δεν πρέπει να τα πετάμε και να τα απορρίπτουμε. Απλώς δεν σημαίνει ότι θα τα ξανακάνουμε ή ότι ήταν σωστά».

Οι πέντε πρωταγωνιστές περνάνε μια δεύτερη εφηβεία. Είναι το όνειρο πολλών ανδρών μια τέτοια συγκατοίκηση;

«Νομίζω πως είναι καλύτερη και από ερωτική φαντασίωση! Πολλοί άντρες, και το λέω γιατί βρίσκομαι σε αυτή την ηλικία, έχουν αυτό το όνειρο. Δεν θέλουν πολλά, δεν θέλουν τρέλες, αλλά μια στιγμή ξεγνοιασιάς, εφηβείας, παιδικότητας... Νομίζω βέβαια ότι και οι γυναίκες το έχουν ανάγκη σε αυτή τη στροφή της ζωής τους. Τώρα που ξέρουμε πολλά για την ανθρώπινη ψυχολογία, όλα αυτά είναι εύκολα κατανοητά» δήλωσε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved