Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Δεν έχω πάει φαντάρος»
Media

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Δεν έχω πάει φαντάρος»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στην «Παρθένα Ζωή» πηγαίνει φαντάρος, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Στη σειρά ο ήρωας σου πάει φαντάρος. Εσύ είναι κάτι το οποίο έχεις ζήσει;

« Όχι, δεν έχω πάει ακόμα φαντάρος»

Θεωρείς ότι θα έχεις τα ίδια άγχη και ανησυχίες που εκφράζει ο ήρωας σου;

«Νομίζω ότι θα έχω μεγαλύτερα άγχη και ανησυχίες στα 27 μου. Δεν με παίρνει να πάω στρατό και να ασχολούμαι με τη δουλειά μου, οπότε είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δεν θα είχα πρόβλημα να είχα κάνει φανταρικό στα 17 μου, αλλά τότε σπούδαζα και είχα πάρει αναβολή. Τώρα που το σκέφτομαι θα ήθελα να έχω πάει στα 17 μου»

Είναι πιθανό ο Μάκης να εισπράξει και την απόρριψη από τη Ζωή. Πώς πιστεύεις ότι θα αντιδράσει;

«Νομίζω ότι θα το πάρει πάρα πολύ βαριά, όπως το παίρνει ένα παιδί το οποίο, επειδή δεν έχει δικά του όνειρα, πρέπει και θέλω, γίνεται έρμαιο των καταστάσεων, γιατί μπαίνει στα πρέπει, στα θέλω των άλλων ανθρώπων και της Ζωής, την οποία αγαπάει πάρα πολύ. Οπότε, επειδή ουσιαστικά είναι ένα άτομο το οποίο τον σέρνουν οι καταστάσεις, θα πέσει στα πατώματα, θα είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά. Αυτή είναι η φυσική ροή. Αν είσαι ένας άνθρωπος που δεν έχεις τους δικούς σου στόχους, δεν μπορείς να ισορροπήσεις»

Πώς θα ήθελες να δεις τον ήρωα σου να εξελίσσεται;

«Θα ήθελα να τον δω να έχει κάποια δικά του όνειρα, κάποια δικά του θέλω, να αρχίζει να βάζει στόχους για την καριέρα του και τη ζωή του και να σταματήσει να σκέφτεται γάμους και πανηγύρια»

Για τα μάτια της Ζωής ανταγωνίζεσαι τον Αποστόλη και τον Γιάννη. Πώς είναι η συνεργασία;

«Είναι χάλια η συνεργασία μαζί τους, είναι οι χειρότεροι ηθοποιοί...Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός που είμαι γενικά σε ένα τέτοιο καστ, με ανθρώπους που αγαπάνε πολύ τη δουλειά τους, που σκέφτονται και βοηθάνε αρκετά το συνάδελφο και που βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι το ωραίο σε όλη αυτή την κατάσταση. Και πραγματικά είναι από τα παιδιά τα οποία θεωρώ ότι και μετέπειτα θα συνεχίσουμε να έχουμε επαφή» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved