Χρήστος Φερεντίνος: Τι είπε για τα τηλεπαιχνίδια και τι αποκάλυψε για την Μενεγάκη;
Media

Χρήστος Φερεντίνος: Τι είπε για τα τηλεπαιχνίδια και τι αποκάλυψε για την Μενεγάκη;

Φέτος, υπάρχουν πολλά τηλεπαιχνίδια με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να είναι μεγάλος.

Η γνώμη σας για τα υπόλοιπα τηλεπαιχνίδια ποια είναι;

«Χαίρομαι που φέτος υπάρχουν πολλά τηλεπαιχνίδια, πάντα άλλωστε ήμουν της άποψης ότι η τηλεόραση χωρίς τηλεπαιχνίδια είναι φτωχότερη. Περιμένω με αγωνία το «Νότα Μία» της Σμαράγδας Καρύδη στον Alpha, τη Σμαράγδα την εκτιμώ, την ξέρω πάρα πολλά χρόνια και τη θεωρώ εξαιρετική σε αυτό που κάνει. Μου αρέσει και το «Slam», ένα τηλεπαιχνίδι με ατού την παρουσιάστρια, την Ελένη Τσολάκη, ένα πλάσμα ταλαντούχο με αέρα φρέσκο»

Ο «Τροχός της τύχης»;

«Είναι ένα παιχνίδι που ο κόσμος το αγκάλιασε, αλλά φέτος έχει μια κάμψη. Θεωρώ ότι έχει κάνει τον κύκλο του»

Κατά περιόδους ακούγεται ότι σας έχουν γίνει προτάσεις για βραδινά σόου. Σας βρίσκουν θετικά προσκείμενο;

«Ναι, σαφώς, μου αρέσει να τολμώ, να δοκιμάζομαι και δεν θα αρνηθώ ότι υπάρχουν σκέψεις. Προς το παρόν, πηγαίνουμε βήμα βήμα, προτεραιότητα έχει το «Οε&1». Είναι μια θολή τηλεοπτική χρονιά και θέλει προσοχή»

Θολή λόγω του νέου διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών που αναμένουμε;

«Κατά μία έννοια, ναι. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είναι παρωδία όπως ο πρώτος, που δεν είχε βάση, δεν ήταν μελετημένος. Ελπίζω, τώρα, να είναι σε ένα λογικό πλαίσιο. Τα κανάλια καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να επιβιώσουν»

Αν έπρεπε να κάνετε ένα μικρό σχόλιο για τα παρακάτω προγράμματα και πρόσωπα του σταθμού, για τη φετινή σεζόν, ποιο θα ήταν αυτό;

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν είδα την ανανεωμένη της εκπομπή όμως ξέρω ότι πηγαίνει πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης και είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος, γιατί η Ελένη είναι ένα πρόσωπο που αγαπώ, εκτιμώ, τη θεωρώ φίλη μου και πιστεύω ότι είναι μοναδική σε ό,τι κι αν κάνει»

Νίκος Μάνεσης: «Ο Νίκος κάνει εξαιρετική ενημέρωση, παράλληλα μπορεί να «τσαλακώνεται». Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει πολλά, είναι δυνατός, έχει καταφέρει να ξεπεράσει όλα αυτά τα χρονιά πολλούς κραδασμούς και η εκπομπή του έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον»

Νέα σειρά «Το τατουάζ»: Είναι μία σειρά με σασπένς, ταχύτητα, ωραία εικόνα, δυνατό 5τθΓγ και, κυρίως, έχει πρωταγωνιστή τον Αποστόλη Γκλέτσο. Έκανε ένα δυναμικό comeback και μας είχε λείψει από την τηλεόραση, ο Αποστόλης είναι δύναμη» εξήγησε στο tvkouskous ο Χρήστος Φερεντίνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved