Το τατουάζ: Ο Αλέξανδρος με πόνο ψυχής αποφασίζει να…
Media

Το τατουάζ: Ο Αλέξανδρος με πόνο ψυχής αποφασίζει να…

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, κάτω από τις απειλές για την ζωή της μικρής Λήδας, ο Αλέξανδρος με πόνο ψυχής αποφασίζει να απομακρυνθεί απ’ την Άννα, ενώ η Όλγα πανικοβάλλεται μόλις μαθαίνει ότι κινδυνεύει η κόρη της.

Ο Θεοχάρης ανησυχεί όταν η Βέρα αναγκάζεται να του αποκαλύψει τις υποψίες της Τατιάνας για την συμμετοχή του Αλέξανδρου στο κύκλωμα σωματεμπορίας. Υποψιασμένη ότι η Νίνα εξακολουθεί να βλέπει τον Ιωσήφ, η Βέρα την πιέζει να της γνωρίσει το νέο της αγόρι, ενώ παράλληλα ο Ιωσήφ κι η Νικόλ περνούν ευτυχισμένες στιγμές έχοντας μάθει το φύλο του μωρού τους.

Η Έμιλυ χαρούμενη ειδοποιεί τον Θεοχάρη για την Αμαλία. Η Θάλεια αποφυλακίζεται κι η Μάρθα της ζητά να μείνει μακριά από τον Ορφέα, την ίδια στιγμή που ο τελευταίος δείχνει να καταρρέει ψυχολογικά.

Η Άννα ψάχνει να βρει δικαιολογίες για την συμπεριφορά του Αλέξανδρου, κάνοντας τον να υποφέρει ακόμα περισσότερο. Ο Αλέξανδρος-κομμένος στα δύο- προσπαθεί από την μια να πείσει την Άννα, κι από την άλλη μέσα του υποφέρει για την απόφαση του. Υποχρεώνεται να αποκαλύψει στην Άννα ότι –δήθεν- τα έχει ξαναφτιάξει με την Όλγα.

Εκείνη χάνει την γη από τα πόδια της. Ο Ορφέας θέλοντας να πολεμήσει τους δαίμονες του, κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη. Ο Τόνυ μαθαίνει πως η Άννα χώρισε κι αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να την ξανακερδίσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved