Χατζηβασιλείου: «Έχω κάνει στο παρελθόν botox, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας»
Media

Χατζηβασιλείου: «Έχω κάνει στο παρελθόν botox, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει για τα μυστικά ομορφιάς της, για τους τρόπους που της αρέσει να γίνεται πιο όμορφη αλλά και για τη σχέση που διατηρεί με τους δύο γιους της. 

Ποια είναι τα µυστικά οµορφιάς σας;

Τώρα τελευταία έχω ανακαλύψει κάτι καταπληκτικά αυτοκόλλητα που µειώνουν το οξειδωτικό στρες του οργανισµού στο οποίο οφείλεται η γήρανση. Βέβαια, θα ήθελα να παίζω καθηµερινά beach volley, αλλά είναι αδύνατο.

Εχετε κάνει botox ή κάποια άλλη θεραπεία οµορφιάς; Θα σας ανησυχούσε η θέα µιας ρυτίδας;

Εχω κάνει στο παρελθόν botox, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Είµαι της άποψης του ζήσε καλύτερα. Αν κάτι µετά από χρόνια µε ανησυχήσει πολύ, µπορεί να το σκεφτόµουν να κάνω και κάτι πιο επεµβατικό. Αλλωστε βγαίνουν συνεχώς νέα προϊόντα. Αυτό που µας γερνάει είναι τα… παραπροϊόντα του µεταβολισµού µας.

Σας επηρέασε η κρίση;

Υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που να µην τον επηρέασε; Εµένα σίγουρα. Εχω και δύο παιδιά. Πάντα υπολόγιζα τα πράγµατα, δεν είµαι άνθρωπος που ξόδευα γενικά. Ξέρετε γιατί δεν κάνω σπατάλες; Γιατί δεν είναι εκεί η χαρά µου. Η χαρά µου βρίσκεται στην ωραία ελληνική θάλασσα, που ο καθένας µπορεί να βουτήξει, σε µια βόλτα µια ηλιόλουστη µέρα, στο να αθληθώ. Εχουµε µια τόσο όµορφη χώρα, µας λείπει το να το συνειδητοποιήσουµε.

Αυτή τη θετική αντίληψη για τη ζωή την έχετε περάσει και στους δύο γιους σας;

∆εν είµαι σίγουρη ότι το έχουν και οι δύο, γιατί αυτό είναι και θέµα γονιδίων.

Είστε φίλη µε τους γιους σας;

Είµαστε φίλοι, αλλά ποτέ δεν ξεχνάµε τον ρόλο της µαµάς, αυτό είναι διακριτό. Είµαι πολύ κοντά στα παιδιά µου, τα απέκτησα σε µικρή ηλικία. Τώρα είναι και οι δύο ενήλικες, ο ένας είναι στο εξωτερικό και ο άλλος στην Ελλάδα.

Πώς θα αντιδρούσατε στο άκουσµα πως θα κάνουν τη δική τους οικογένεια;

Αµα έρθει η ώρα τους και έχουν επίγνωση των πράξεών τους, ας το κάνουν. Για µένα είναι σηµαντικό να είναι ευτυχισµένα. Αυτό θέλω να γίνουν στη ζωή τους.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved