Media

Αυτός είναι ο Άγγελος που έκανε την πρόταση γάμου στην Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Nomads

Gossip-tv Team

Οι παίκτες της ομάδας του Ωκεανού από την αρχή κιόλας του παιχνιδιού, γνώριζαν τον άντρα που έχει κατακτήσει την καρδιά της όμορφης Ευαγγελίας Πλατανιώτη η οποία από χθες αποτελεί παρελθόν για το Nomads.

Πρόκειται για τον γοητευτικό Άγγελο που μονοπωλεί εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της όμορφης αθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης. Χθες, ημέρα που έμελλε να γίνει και η αποχώρηση της Ευαγγελίας από το παιχνίδι, ο Άγγελος της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη δέχτηκε ευτυχισμένη καθώς τα δύο παιδιά είναι πολύ ερωτευμένα. «Ξέρω ότι είμαι μικρή αλλά θέλω να παντρευτώ και να ζήσω τη ζωή μου μαζί του» είπε on camera συγκινημένη η Ευαγγελία όταν άνοιξε την κάρτα που της είχε στείλει ο σύντροφό της στην οποία και της έκανε την πρόταση γάμου. Το ζευγάρι, εδώ και καιρό είναι αχώριστο, κάτι που αποτυπώνεται και στο προσωπικό προφίλ της όμορφης Ευαγγελίας στα social media.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού από όμορφες στιγμές τους αλλά και το βίντεο στο οποίο η Ευαγγελία διαβάζει εν ώρα παιχνιδιού, την κάρτα με την πρόταση γάμου του αγαπημένου της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved