Η ζωή της άλλης: Η Κάτια πιέζει την Ξένια για απαντήσεις σχετικά με τη μητέρα της
Media

Η ζωή της άλλης: Η Κάτια πιέζει την Ξένια για απαντήσεις σχετικά με τη μητέρα της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Αμάντα αποκαλύπτει στον Στάθη ότι έχει καθυστέρηση.

Ο Χάρης δίνει στην Ελπίδα το δαχτυλίδι των αρραβώνων. Η Κάτια, απελπισμένη, αποπειράται να αυτοκτονήσει. Η Ξένια θέλει να φύγει απ' το νοσοκομείο, αλλά την αναγκάζουν να μείνει για εξετάσεις. Αναγκάζεται να συμμορφωθεί και προσπαθεί να μάθει νέα για τον Στέφανο. Η Μελίνα παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει ότι ο Στάθης έφερε την Αμάντα στο σπίτι της πεθεράς της και πάει στην εταιρία και του κάνει σκηνή.

Ο Μάνος με τη Μαίρη είναι χαρούμενοι, καθώς βάζουν μπροστά τη δική τους επιχείρηση. Η Ελπίδα θέλει να επικοινωνήσει με τον Στέφανο και να του συμπαρασταθεί, αλλά διστάζει. Καθώς η σχέση της με τον Χάρη είναι σε πολύ καλή φάση, του ανοίγεται και το συζητάνε. Ο Νικόλας κάνει κουβέντα στον Ηλία γιατί έχει καταλάβει ότι έχουν προβλήματα με τη Βάσω. Ο Στέφανος αρχίζει κι αμφιβάλλει για το παρελθόν κι αρχίζει να ψάχνει και τελικά μαθαίνει τον πραγματικό λόγο, που χώρισε με την Ελπίδα...

Η Κάτια πιέζει την Ξένια για απαντήσεις σχετικά με τη μητέρα της, αυτή ξεγλιστρά και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, προκαλώντας έτσι υποψίες στη γιαγιά της. Ο Στέφανος ξεκινά την αγωγή του ενώ παράλληλα βλέπει την Ελπίδα και απολογείται για το παρελθόν ξύνοντας έτσι παλιές πληγές. Η Ελπίδα αντιδρά στη συναισθηματική πίεση που της ασκεί, το πλησίασμά τους όμως γίνεται αντιληπτό από την Ξένια και τροφοδοτεί ξανά το μίσος της για την Ελπίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved