Bahar: Η Μπαχάρ έχει μάθει τα ψέματα της Ζουχάλ και…
Media

Bahar: Η Μπαχάρ έχει μάθει τα ψέματα της Ζουχάλ και…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η Μπαχάρ έχει μάθει τα ψέματα της Ζουχάλ και είναι σίγουρη πως η Εφσούν και η Σουλτάν γνωρίζουν πολύ καλά τι άλλο κρύβεται πίσω από αυτά.

Ενώ η Μπαχάρ ακολουθεί την υποψία της, ο Ατές είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει μόνη. Δεν θα τα παρατήσουν και οι δύο, προτού μάθουν τι απέγινε το παιδί τους.

Η Μπαχάρ δεν αντέχει την ένταση όλης της υπόθεσης και πέφτει λιπόθυμη στο έδαφος. Όταν συνέρχεται, συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται στο σπίτι του Ατές, όμως, εκείνη δεν θέλει να μείνει. Την ώρα που φεύγει, έρχεται πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τη Νεχίρ. Η Εφσούν υποπτεύεται μια μυστική τηλεφωνική συνομιλία της Τζεμρέ και αποφασίζουν μαζί με τη Χιούλγια να την ακολουθήσουν.

Όταν αντιλαμβάνονται ποιον πήγε να συναντήσει, γίνονται έξαλλες. Το ίδιο και ο Μεχμτέτ - Εμίρ, ο οποίος το έχει πληροφορηθεί από την αδερφή του. Η Νεχίρ, ύστερα από τη συνάντηση με την Μπαχάρ, καταλαβαίνει πως κάτι κρύβει ο μυστηριώδης άντρας, που γνώρισε πρόσφατα και απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved