Bahar: Μια έκπληξη περιμένει την Εφσούν στην έπαυλη
Media

Bahar: Μια έκπληξη περιμένει την Εφσούν στην έπαυλη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η Νεχίρ θα κάνει μια μικρή έρευνα στο γραφείο του Ατές και θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την ταυτότητα αυτού του άντρα και τη σχέση, που έχει με τον θείο της και τα εγκλήματα, που έχει διαπράξει.

Μια έκπληξη περιμένει την Εφσούν στην έπαυλη. Ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια. Το σημείωμα όμως, που υπάρχει μέσα στo μπουκέτο, κάνει την έκπληξη ιδιαίτερα δυσάρεστη.

Ο Μεχμέτ - Εμίρ αποφασίζει να επισκεφτεί την Μπαχάρ ελπίζοντας πως θα την κερδίσει πάλι πίσω. Ο τρόπος που μιλά ο Μεχμέτ - Εμίρ και η ψυχολογική κατάσταση της Μπαχάρ, θα φέρουν και πάλι κοντά τον πατέρα και την κόρη. Άλλη μια κόρη πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα της προκειμένου να τα ξαναβρούν.

Η Ζεϊνέπ βρίσκεται στο σπίτι της Γκανιμέτ μαζί με τη Σουλτάν, για να την κάνει να τη συγχωρέσει για τη συμπεριφορά της. Για να της αποδείξει πόσο τη θέλει στη ζωή της, θα της κάνει μια πρόταση, την οποία θα δεχτεί. Έχει έρθει η ώρα για τη Νεχίρ να αντιμετωπίσει τον θείο της και να του πει πως ξέρει όλη την αλήθεια…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved