Κάνε Παζάρι: Τι απαντά ο ΣΚΑΙ στις καταγγελίες παικτών;
Media

Κάνε Παζάρι: Τι απαντά ο ΣΚΑΙ στις καταγγελίες παικτών;

Τις καταγγελίες των παικτών που έλαβαν μέρος στο τηλεπαιχνίδι «Κάνε παζάρι» κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο ΣΚΑΙ.

Οι παίκτες υποστηρίζουν πως ακόμη δεν έχουν παραλάβει τα δώρα τους.

Διαβάστε λίγο πιο κάτω τι απαντά με ανακοίνωση του ο τηλεοπτικός σταθμός

"Με την παρούσα ανακοίνωσή μας, που αφορά στα ανακύψαντα ζητήματα ως προς την εκπομπή «LETS MAKE A DEAL - ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ» και τη συνεργασία μας με την εταιρία DEALBER IKE, λαμβάνουμε την πρωτοβουλία να ενημερώσουμε το τηλεοπτικό μας κοινό για τα κατωτέρω:Σύμφωνα με τους όρους του από 1/2/2017 ιδιωτικού συμφωνητικού που υπεγράφη μεταξύ του ΣΚΑΙ και της εταιρείας ΙΚΕ με την επωνυμία «DEALBER IKE», που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής (Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 194 - 17671) με ΑΦΜ 800676733 – Δ.Ο.Y. Α΄ Καλλιθέας, με αριθμό ΓΕΜΗ 135384601000 και που εκπροσωπήθηκε νόμιμα για την υπογραφή του από τον κ. Νικόλαο Κοκλώνη, καθώς και σύμφωνα με τους σχετικούς όρους συμμετοχής, ο ΣΚΑΙ υποχρεούται να παραδίδει απευθείας στους νικητές μόνο όσα εκ των επάθλων είναι χρηματικά, ενώ η DEALBER υποχρεούται να παραδίδει στους νικητές της εκπομπής «LETS MAKE A DEAL - ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ» τα μη χρηματικά έπαθλα που αυτοί έχουν κερδίσει από την συμμετοχή τους και τα οποία αποτελούν προσφορά της DEALBER, όπως με σαφήνεια τονίζεται κατά την προβολή της εκπομπής.

Η DEALBER έχει καταστεί υπερήμερη ως προς την εκπλήρωση της υποχρέωσής της παράδοσης των επάθλων. Επιπροσθέτως δε, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή γνωστοποίησε «την επιβολή προστίμου ύψους 60.000 ευρώ στην DEALBER» για αθέμιτες εμπορικές πρακτικές.
Ο ΣΚΑΙ έχει ήδη προσηκόντως ανταποκριθεί πλήρως σε όλες τις συμβατικές του υποχρεώσεις έναντι της DEALBER, καταβάλλοντάς της το συμφωνηθέν αντάλλαγμα για τα προσφερόμενα έπαθλα και χορηγώντας της τα αναγκαία στοιχεία των συμμετεχόντων που έχουν κερδίσει μη χρηματικά έπαθλα. Έχει δε εκδώσει και παραδώσει στους τελευταίους σχετικές βεβαιώσεις.

Ο ΣΚΑΙ αναγνωρίζοντας ότι οι συμμετέχοντες δικαιούνται να παραλαμβάνουν τα έπαθλά τους σε εύλογο χρονικό διάστημα, δηλώνει ότι ασκεί έντονη πίεση προς την DEALBER, προκειμένου τα έπαθλα να παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν. Περαιτέρω, ο ΣΚΑΙ έχει ήδη ενημερώσει για το ανωτέρω θέμα τον Συνήγορο του Καταναλωτή, στο πλαίσιο σχετικής έρευνας του τελευταίου και έχει ήδη, με πρωτοβουλία του, γνωστοποιήσει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τις θέσεις του για το ανακύψαν ζήτημα. Τέλος, ο σταθμός μας, προκειμένου να προστατέψει τους τηλεθεατές του από ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον, έχει ήδη προβεί στη διακοπή μετάδοσης της εκπομπής «LETS MAKE A DEAL - ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ».
Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΚΑΙ διαβεβαιώνει ότι θα προβεί σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια, ώστε οι συμμετέχοντες στην εκπομπή να λάβουν τα έπαθλά τους. Εάν η DEALBER δεν ανταποκριθεί άμεσα στις ως άνω υποχρεώσεις της, ο ΣΚΑΙ δηλώνει ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της, προκειμένου να την υποχρεώσει να παραδώσει στους νικητές της εκπομπής «LETS MAKE A DEAL - ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ» τα έπαθλα που αυτοί έχουν κερδίσει από την συμμετοχή τους στην ως άνω εκπομπή"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved