Νέα δικαστική περιπέτεια για τον Φουρθιώτη
Media

Νέα δικαστική περιπέτεια για τον Φουρθιώτη

Για ανεξόφλητες οφειλές προς το Δημόσιο, που υπερβαίνουν τα 250.000 ευρώ, βρέθηκε στο σκαμνί του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου ο παρουσιαστής του Ε Μένιος Φουρθιώτης.

Ο κατηγορούμενος, που, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της espresso, δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, ο οποίος ζήτησε αναβολή προκειμένου να ρυθμιστεί το υπέρογκο χρέος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αν και μέχρι στιγμής ο Μένιος Φουρθιώτης, όπως αναφέρθηκε το δικαστήριο, δεν έχει προβεί σε καμία καταβολή προκειμένου να μειώσει το ποσό που χρωστα προς τη ΔΟΥ, ο συνήγορος του μετέφερε στην έδρα την... πρόθεση του να προβεί σε ρύθμιση των οφειλών.

«Ο κ. Φουρθιώτης περιμένει τον νόμο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό και τις 120 δόσεις» σημείωσε και συνέχισε: «Οπως αντιλαμβάνεστε, το ποσό της οφειλής είναι τέτοιο που δεν μπορεί να μπει στη ρύθμιση των δώδεκα δόσεων στην Εφορία! Είναι αδύνατον ο κ. Φουρθιώτης να καταβάλει αυτά τα χρήματα μέσα σε έναν χρόνο. Περιμένουμε για να ρυθμίσουμε τις οφειλές με τις 120 δόσεις, ζητάμε μια σύντομη αναβολή» πρόσθεσε.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του κατηγορουμένου και ανέβαλε την εκδίκαση για τον Μάρτιο του 2018 προκειμένου να προσκομιστεί εξοφλητική απόδειξη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved