Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης ακούει τη Μαρία να μιλά στο τηλέφωνο για την κατάσχεση της εταιρείας
Media

Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης ακούει τη Μαρία να μιλά στο τηλέφωνο για την κατάσχεση της εταιρείας

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, ο Αλέξης ακούει τη Μαρία να μιλά στο τηλέφωνο για την κατάσχεση της εταιρείας και οι ανησυχίες του αναζωπυρώνονται.

Ο Ηρακλής προσπαθεί να ξεπεράσει την απογοήτευσή του μετά από την απόρριψη των εφευρέσεών του, με αποτέλεσμα να δημιουργεί νέους μπελάδες στην Καίτη. Η Λίλιαν δέχεται μία παράξενη "επίσκεψη", ενώ ο Δημήτρης δίνει τη λύση του προβλήματός τους στον Αλέξη. Όλα είναι τώρα στο χέρι του κυρίου Μαντά!..

Μπορεί οι παραγγελίες να είναι πολλές μετά από την επιτυχημένη επίδειξη, αλλά ρευστό δεν υπάρχει στην Ecomoda. Ο Αλέξης, ο Δημήτρης και η Μαρία προσπαθούν να βρουν τρόπο να πληρώσουν το προσωπικό. Ο Ηρακλής συνεχίζει τις προσπάθειες να ξεπεράσει την απογοήτευσή του και δοκιμάζει να γίνει μουσικός με αποτέλεσμα την αγανάκτηση της Καίτης αλλά και την οργή των γειτόνων. Η Μαρκέλλα πηγαίνει σε γνωστή διοργανώτρια γάμων μαζί με τη Λίλιαν. Εκεί, η Λίλιαν έχει μία δυσάρεστη συνάντηση με μία άλλη πελάτισσα. Ο Αλέξης, μετά από πολλές αντιρρήσεις, πείθεται από τον Δημήτρη να ακολουθήσει το σχέδιο δράσης που του έχει προτείνει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved