Media

Κωνσταντίνος Βασάλος: H «γλάστρα», η σχέση με την Βαλαβάνη και τα ριάλιτι μετά το Survivor

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο πρώην παίκτης του Survivor και νυν συμπαρουσιαστής της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δεν δίστασε να απαντήσει σε όλους όσοι των χαρακτηρίζουν «γλάστρα», απάντησε στις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Βαλαβάνη, ενώ σχολίασε τα δυο νέα ριάλιτι επιβίωσης, Nomads και Survival Secret εξαπολύοντας… πυρά!

«Και ο κορυφαίος παρουσιαστής στον κόσμο έχει αρνητικά σχόλια. όχι ότι με θεωρώ παρουσιαστή… Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή με ρίξανε ψυχολογικά. Είσαι γλάστρα και μαϊντανός, σε πήραν για να κάνεις τον ωραίο και λοιπά… Κρίνεσαι για την εμφάνιση και την προσωπικότητά σου!», είπε και συνέχισε μιλώντας για τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Ευρυδίκη.

«Mε την Ευρυδίκη, συχνά μου κάνουν αυτή την ερώτηση! Είμαστε φίλοι! Τυχαίνει να πηγαίνουμε σε πολλά events παρέα! Δεν είμαστε ζευγάρι, αν προκύψει κάτι ερωτικό, δεν θα το κρύψουμε! Είμαι ελεύθερος, προσεγγίζω περισσότερο τις μικρότερες ηλικίες». Όσο για ριάλιτι;

«Το Survival μου φαίνεται λίγο προχειροδουλειά, και το Nomads δεν το θεωρώ τόσο ακραίο και hardcore όσο το δικό μας. Προτιμώ Τανιμανίδη από Αρναούτογλου, επειδή είναι νεότερος, και στο σπικάζ των αγώνων σου κράταγε πολύ το ενδιαφέρον!». Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved