Media

Έμεινε η Καλογρίδη με την εισβολή του στο Πρωινό – Έλυσαν on air τις «διαφορές» τους

Gossip-tv Team

Η Νατάσα Καλογρίδη ήταν η τελευταία που αποχώρησε από το Nomads και ήταν καλεσμένη στο Πρωινό!

Τη στιγμή που μιλούσε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την διαφωνία που είχαν στην αρχή του ριάλιτι, εισέβαλλε στο πρωινό και έμεινε κάγκελο η ηθοποιός!
Οι δυο πρώην παίκτες έλυσαν τις διαφορές τους on camera: «Δεν χρειάζεται κανείς να παίρνει το μέρος μου. Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα και θα σας πω και το εξής: Δεν παρεξηγήθηκα. Δεν παρεξηγούμε τόσο εύκολα. Εμένα μου αρέσει η σικ συμπεριφορά και αντιμετώπιση των πραγμάτων. Θεωρώ ότι είναι αγένεια να μιλά κανείς για την ηλικία μιας γυναίκας. Κι επειδή η γυναίκα έχει δεχτεί το μεγαλύτερο ρατσισμό από όλες τις μειονότητες για το αν είναι ξανθιά, ψηλή, παχουλή, είναι out of order για μένα. Δεν τον παρεξηγώ».

Ο δε Παναγιώτης είπε: «Δεν μίλησα για ηλικία. Για ηλικία μίλησε ο Γρηγόρης. Εγώ είπα ότι έχει την καριέρα της και τα κορίτσια δεν είπαν τίποτα. Μπερδεύονται και πιάνονται από τις λέξεις μου και βγάζουν άλλα. Γιατί αυτό τους βόλευε. Ο Γρηγόρης κάνει τη δουλειά του. Δεν γίνεται εγώ να λέω ένα πράγμα και να βγαίνουν 15 από αυτό. Μιλάμε straight. Ή καταλαβαίνουμε αυτά που λέμε ή δεν τα καταλαβαίνουμε και ακούμε ό,τι θέλουμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved