Kitchen Lab: Τι θα μας μαγειρέψει αυτό το Σάββατο ο Άκης Πετρετζίκης;
Media

Kitchen Lab: Τι θα μας μαγειρέψει αυτό το Σάββατο ο Άκης Πετρετζίκης;

Και αυτό το Σαββατοκύριακο ο Άκης Πετρετζίκης στο Kitchen Lab μας μαθαίνει για ακόμα μια φορά ότι η μαγειρική θέλει τρόπο και όχι κόπο.

Θα ετοιμάσει αποκλειστικά για εμάς υπέροχες συνταγές που μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα και να κλέψουμε τις εντυπώσεις! Ο Άκης δίνει απάντηση στην καθημερινή, σχεδόν βασανιστική ερώτηση «τι να μαγειρέψω σήμερα;»

Αυτό το Σάββατο λοιπόν ετοιμάζουμε μαζί με τον Άκη τα πιο τραγανά, τα πιο ανάλαφρα, τα πιο γευστικά «Εκλέρ» με βελούδινη σοκολατένια γέμιση, ιδανικό τελείωμα για το γεύμα που θα προηγηθεί! Και ποιο είναι αυτό; «Μοσχαρίσια μπριζόλα με sauce hollandaise»! Medium, rare ή welldone δεν έχει σημασία, ακολουθείστε τα βήματα του Άκη και απολαύστε τη μοσχαρίσια μπριζόλα όπως ποτέ!

Την Κυριακή η μοσχαρίσια μπριζόλα δίνει τη σκυτάλη στην «Τυρόπιτα σουφλέ» και τα εκλέρ στο «Κέικ Μπισκότο»! Αγαπημένες γεύσεις μικρών και μεγάλων με μικρές απολαυστικές τσαχπινιές.
Και μη ξεχνάτε ότι στο τέλος κάθε επεισοδίου ο αγαπημένος μας chef απαντάει στις δικές σας ερωτήσεις που στέλνετε χρησιμοποιώντας το hashtag #AskAkis!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved