Media

Όχι άλλες Ιωάννες στην τηλεόραση!

Gossip-tv Team

 Έχουμε δει κι έχουμε δει τηλεοπτικές «γλάστρες» αλλά σαν κι αυτή...

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησε στην εκπομπή του δύο εντυπωσιακά κορίτσια που κατέχουν τον τίτλο των… social media girls που σημαίνει πως έχουν αρκετούς ακόλουθους να τις θαυμάζουν και να τους χαρίζουν απλόχερα τα likes τους. Οι έπαινοι βέβαια δεν γίνονται για τα Master που τυχόν έχουν πάρει στις σπουδές τους αλλά για την πιο εντυπωσιακή ή –πιο σωστά- πιο προκλητική τους πόζα στα social media. Εμείς λοιπόν θα σταθούμε σε ένα κορίτσι… αποκάλυψη που μας έκανε εντύπωση, με την… κακή έννοια!

Το όνομά της είναι Ιωάννα Μπέλλα και φιλοδοξεί μετά από κάποια χαλαρά βήματα στο χώρο της μόδας, να κάνει καριέρα στην τηλεόραση. Η αλήθεια είναι πως έκανε έναν μικρό ντόρο (που λέει ο λόγος δηλαδή) για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αλλά ψάχνοντας δεν βρήκαμε καμία άλλη πληροφορία για εκείνη παρά μόνο «αφιερώματα» για τις προκλητικές φωτογραφίες που «ανεβάζει» στο Instagram.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το κοριτσάκι αυτό μόνο στήθος και φουσκωμένα χείλη μπορεί να προτάξει. Γιατί αν εστιάσει κανείς στον χειρισμό της ελληνικής γλώσσας από την κατά τα άλλα εντυπωσιακή Ιωάννα, μόνο θλίψη και θυμό θα νιώσει για την… κακοποίησή της από εκείνη. Είναι αυτό που λένε… καλύτερα να… μασάς παρά να μιλάς!

Μήπως πρέπει να πει κάποιος στην Ιωάννα και την κάθε Ιωάννα που φιλοδοξεί να γίνει πρότυπο για κάποιους μέσα από την τηλεόραση ότι θα έπρεπε να περιοριστεί σε κανένα διαφημιστικό για σόμπες και να αφήσει τα υπόλοιπα για εκείνες που γνωρίζουν πως μόνο έτσι δεν χτίζονται καριέρες; Η δουλειά εξάλλου δεν είναι ντροπή αρκεί να γίνεται με αξιπρέπεια και χωρίς… θύματα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved