Media

Όλγα Πηλιάκη: Τα αρνητικά σχόλια για τον Χανταμπάκη και τα μηνύματα μετά το Νomads

Gossip-tv Team

Η Όλγα Πηλιάκη εμφανίστηκε στο Πρωινό μετά την αποχώρηση από το Nomads και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε ή διάβασε για τον Στέλιο Χανταμπάκη μετά το survivor και τα μηνύματα που δέχθηκε μετά από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι!

Η Όλγα είπε: «Έχω ακούσει κάποια σχόλια και είμαι συγκινημένη γιατί είναι πολύ θετικά και μου έχουν δώσει μεγάλη δύναμη».

Η Φαίη τη ρώτησε στη συνέχεια: «Περίμενες τα σχόλια να μην είναι θετικά; Το είχατε ζήσει και με τον Στέλιο».

Και η Όλγα τόνισε: «Σίγουρα το ήξερα όταν πήγαινα εκεί ότι θα κριθώ από τη στιγμή που πήγαινα εκεί… Δεν αγχωνόμουν ότι δεν θα τα καταφέρω ή ότι λυγίζω… Σε ότι αφορά τα σχόλια, σε σχέση με τον άντρα μου στην καθημερινότητά μας και από τους ανθρώπους που περιβαλλόμαστε, λαμβάνουμε μόνο θετικά σχόλια. Αρνητικά έχουν ειπωθεί από κάποιες εκπομπές από κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους. Σίγουρα όμως όχι από τον απλό κόσμο, λαμβάνουμε μόνο αγάπη και με αυτή την αγάπη μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι. Μέσα στο παιχνίδι ο καθένας έχει την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα του και νομίζω ότι ξέρει τι βγαίνει προς τα έξω. Δεν αγχώθηκα για το τι πρόκειται να αντικρύσω όταν βγω έξω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved