Bahar: Ο Μπουρχάν ψάχνει για την Μπαχάρ προκειμένου να…
Media

Bahar: Ο Μπουρχάν ψάχνει για την Μπαχάρ προκειμένου να…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar ο Μεχμέτ- Εμίρ υπόσχεται πως θα φροντίσει για όλα και θα καταφέρει να πάρουν πίσω τη μικρή Νουράν.

Ύστερα από αυτή τη δήλωση του Μεχμέτ - Εμίρ, η Εφσούν αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να μη φύγουν στο εξωτερικό. Ο Μπουρχάν ψάχνει για την Μπαχάρ προκειμένου να πάρει την εκδίκηση του Κενάν σκοτώνοντάς τη, μα δυσκολεύεται να τη βρει και έτσι, παίρνει όμηρο τη μικρή Νουράν. Η Μπαχάρ βρίσκεται και πάλι πολύ κοντά στο θάνατο και ο Ατές θα είναι πάλι αυτός, που θα τη σώσει την τελευταία στιγμή.

Η Νουράν επιστρέφει πίσω στο ίδρυμα. Πρέπει να αποχωριστεί την οικογένειά της για ένα διάστημα, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα και να σμίξουν ξανά. Ο Ατές πηγαίνει την Μπαχάρ στην έπαυλη, διότι εκεί θα είναι πιο ασφαλής πλέον. Η Μπαχάρ θα είναι ασφαλής στην έπαυλη, αλλά η συγκατοίκηση με τη Τζεμρέ στο ίδιο σπίτι, δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Αυτό θα γίνει ξεκάθαρο από τα πρώτα λεπτά της συνάντησής τους στην έπαυλη.

Η Σετσίλ επισκέπτεται τη Ζουχάλ. Όταν η κουβέντα καταλήγει στη φτώχεια, σκαρφίζονται να στήσουν μια ύπουλη παγίδα με σκοπό να βγάλουν χρήματα και να γλιτώσουν από τη μίζερη ζωή τους. Δυστυχώς, η παγίδα αυτή θα στηθεί στη Γκανιμέτ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved