Μαρία η άσχημη: Ο Νικόλας εξαφανίζεται και η Αργυρώ ψάχνει τα ίχνη του
Media

Μαρία η άσχημη: Ο Νικόλας εξαφανίζεται και η Αργυρώ ψάχνει τα ίχνη του

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, έπειτα από τις εξηγήσεις της Μαρίας ότι πρόκειται για παρεξήγηση, η σχέση της με κάποιον πλούσιο, ο Αλέξης ηρεμεί.

Ο Δημήτρης δίνει στον Αλέξη όσα περισσότερα ρομαντικά αντικείμενα μπορεί για να τα χρησιμοποιεί. Η Καίτη βλέπει ένα τυλιγμένο δώρο και κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Ηρακλή, νομίζοντας πως είναι για κάποια άλλη γυναίκα. Ο Νικόλας, όταν αντικρίζει τον Νικήτα, γίνεται έξω φρενών και τον διώχνει μην θέλοντας ούτε να τον ακούσει. Ο Νικόλας εξαφανίζεται και η Αργυρώ ψάχνει τα ίχνη του.

Ο Σέργιος, σε μία ξαφνική επίσκεψη στο γραφείο του Αλέξη και αφού ειρωνεύεται όταν βλέπει όλα τα αντικείμενα που προορίζονται για τη Μαρία, πηγαίνει στο γραφείο της για να μάθει τα περί μισθοδοσίας. Η Καίτη μαθαίνει ότι το δώρο είναι για την επέτειο του γάμου τους και συγκινείται. Η Αργυρώ γνωρίζει τον Σωτήρη και τον συμπαθεί. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως, και με τον Νικόλα. Η Μαρκέλλα και η Λίλιαν δέχονται κέρασμα από τον Οδυσσέα, αλλά η Μαρκέλλα αρνείται προς μεγάλη απογοήτευση της Λίλιαν που γλυκοκοιτάζει τον Οδυσσέα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved