Nomads: Τι θα δείξει η γνωμάτευση των γιατρών για τη Γαστεράτου - Θα αποχωρήσει;
Media

Nomads: Τι θα δείξει η γνωμάτευση των γιατρών για τη Γαστεράτου - Θα αποχωρήσει;

Στο αποψινό επεισόδιο της Κυριακής στο Nomads θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της Επικράτειας, το οποίο και θα καθορίσει ποια ομάδα θα πάει στη βίλα και ποια στην παραλία.

Επίσης, ο Γρηγόρης ανακοινώνει στη Μαντώ την γνωμάτευση των γιατρών και εκείνη καλείται να αποφασίσει το αν θα παραμείνει στο Nomads.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ:

Στο σημερινό αγώνισμα για την επικράτεια θα συμμετέχουν και οι δυο ομάδες μαζί, με τη μία ομάδα να προσπαθεί να εμποδίσει τους παίκτες της αντίπαλης, ώστε να παίξουν το αγώνισμα.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι οι παίκτες να μεταφέρουν όσες περισσότερες καρύδες μπορούν από τη μια πλευρά της πίστας στην άλλη σε συγκεκριμένο χρόνο.

3 άντρες από την ομάδα που θα παίζει θα πρέπει να ισορροπήσουν στη δοκό και να προσπαθήσουν να περάσουν τις καρύδες απέναντι.

3 άντρες από την αντίπαλη ομάδα θα βρίσκονται επάνω στην ξύλινη εξέδρα και θα προσπαθούν να ρίξουν κάτω τους παίκτες της άλλης ομάδας, πετώντας προς αυτούς σάκους του μποξ (μαξιλάρια).

Κάθε φορά που θα πέφτουν οι παίκτες από τη δοκό θα πρέπει να ξεκινούν και πάλι από την αρχή.

Κατά τη διαδρομή τους, μπορούν να μεταφέρουν όσες καρύδες θέλουν.

Η ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα θα πρέπει να σημειώσει 5 νίκες.

Οι νομάδες της Φωτιάς θα πρέπει να αφαιρέσουν δυο άντρες παίκτες για να υπάρχουν στο παιχνίδι ισάριθμοι παίκτες (άντρες και γυναίκες) μεταξύ των δύο ομάδων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved