Σωτήρης Καλυβάτσης: «Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση»
Media

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση»

Πότε μπήκε η τηλεόραση στη ζωή του Σωτήρη Καλυβάτση;

«Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου το 1994 με το «Κομφούζιο», που μεταδιδόταν στην ΕΡΤ3. Από τους δημιουργούς της εκπομπής, ο Αντώνης Παραράς, με τον οποίο γνωριζόμασταν πολλά χρόνια από τη ΧΑΝΘ, μου πρότεινε να κάνω κάποια χιουμοριστική εμφάνιση στην εκπομπή και έτσι έκανα ένα σκετς με διάφορα περίεργα γυαλιά που είχα. Το είδε ο Αντώνης Κανάκης, που ήταν στην εκπομπή, ενθουσιάστηκε και την επόμενη σεζόν μου πρότειναν να είμαι στην ομάδα. Στη συνέχεια, μαζί του και αφού «έφυγε» πρόωρα ο Παραράς, κάναμε τους «Αμάν», λέει στο Τηλέραμα ενώ μιλά για τα βήματα του στον κινηματογράφο.

«Στις αρχές Δεκεμβρίου θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες ο «Θησαυρός», όπου παίζω και είναι ριμέικ της ταινίας «Ο θησαυρός του μακαρίτη» του Νίκου Τσιφόρου, σε σκηνοθεσία του Στράτου Μαρκίδη. Μαζί του τις επόμενες ημέρες ξεκινάμε γυρίσματα για την καινούρια του ταινία, που βασίζεται πάλι σε έργο του Τσιφόρου, το «Η κυρία του κυρίου».

Τι παρακολουθεί στην τηλεόραση ο ηθοποιός;

«Παρακολουθώ τα πάντα, για να έχω άποψη. Έχω δει ακόμα και τα ριάλιτι επιβίωσης που έγιναν ξαφνικά μόδα, αλλά δεν θα συμμετείχα σε κάποιο από αυτά, γιατί έχω διαφορετική φιλοσοφία και στάση ζωής», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved