Bahar: Μια ανάδοχη οικογένεια έχει υιοθετήσει τη Νουράν δοκιμαστικά
Media

Bahar: Μια ανάδοχη οικογένεια έχει υιοθετήσει τη Νουράν δοκιμαστικά

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η Εφσούν επισκέπτεται και πάλι τα παιδιά του ιδρύματος για να τους πάει τα παιχνίδια, που τους υποσχέθηκε.

Σε αυτή την επίσκεψη, ελπίζει να δει και τη Νουράν, αλλά τα νέα είναι άσχημα. Μια ανάδοχη οικογένεια έχει υιοθετήσει τη Νουράν δοκιμαστικά. Η Εφσούν θα δυσκολευτεί και πάλι να συγκρατηθεί και θα φέρει τα πάνω κάτω στο ίδρυμα. Ο Ομέρ επισκέπτεται τον Ατές στην έπαυλη με σκοπό να του ανακοινώσει τα νέα. Στην αυτοψία ανακαλύφθηκε ότι η Νεχίρ ήταν έγκυος.

Αυτή η συνάντηση έχει και έναν απρόσμενο ακροατή. Ο Ατές αποφεύγει να ενημερώσει την Μπαχάρ για την εγκυμοσύνη της Νεχίρ, αλλά ο απρόσμενος ακροατής θα φροντίσει να της το ανακοινώσει με μεγάλη χαρά. Η Εφσούν παρά τις προσπάθειές της, δεν καταφέρνει να πάρει από τη διευθύντρια του ιδρύματος τη διεύθυνση της οικογένειας, που έχει τη Νουράν.

Σ' αυτή την υπόθεση, θα τη βοηθήσει ο Βολκάν, ο οποίος θα καταφέρει να τη βρει με μεγάλη ευκολία. Η Σετσίλ και η Ζουχάλ, θέτουν σε εφαρμογή το πρώτο βήμα του σχεδίου τους βάζοντας στο μυαλό της Γκανιμέτ την ιδέα του γάμου. Η Εφσούν βρίσκει το σπίτι της οικογένειας, που έχει πάρει τη Νουράν προσωρινά και οργανώνει αμέσως ένα σχέδιο με τη βοήθεια του Βολκάν, προκειμένου να μην αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved