Bahar: Η Τζεμρέ αναφέρει στην εγκυμοσύνη της Νεχίρ
Media

Bahar: Η Τζεμρέ αναφέρει στην εγκυμοσύνη της Νεχίρ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, είναι η ώρα του δείπνου και όλη η οικογένεια Αταχάν βρίσκεται στο τραπέζι.

Πριν ξεκινήσει το δείπνο, η Τζεμρέ προλαβαίνει να αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της Νεχίρ και το νέο «σκάει» σαν βόμβα. Η εμπιστοσύνη, που είχε η Μπαχάρ στον Ατές, κλονίζεται και πάλι διότι δυσκολεύεται να τον πιστέψει. Ύστερα από αυτό το συνταρακτικό νέο, η Χιούλγια αποκαλύπτει στον Μεχμέτ - Εμίρ πως το άτομο, που έκανε την καταγγελία για την παράνομη υιοθεσία της Νουράν, ήταν η Τζεμρέ. Ο Μεχμέτ – Εμίρ γίνεται έξαλλος με αυτό, που μαθαίνει για τη γυναίκα του και νιώθει να εξαντλείται η υπομονή του.

Έτσι, αποφασίζει να τη διώξει από την έπαυλη εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Η Τζεμρέ φεύγει από την έπαυλη με την τελετή καύσης των ρούχων της, την οποία διοργανώνει η Χιούλγια. Η Νουράν εφαρμόζει το σχέδιο της Εφσούν και φέρνει τα πάνω - κάτω στο σπίτι, που φιλοξενείται προσωρινά. Η ανάδοχη οικογένεια έχει χάσει την υπομονή της.

Η Ζουχάλ κάνει το δεύτερο βήμα του σχεδίου της και καλεί τον πατέρα της στην Πόλη, με σκοπό να τον παντρέψει με τη Γκανιμέτ. Η Τζεμρέ καταφθάνει στην έπαυλη για να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα, αλλά αυτή τη φορά, δέχεται περιφρόνηση ακόμα και από τις υπηρέτριες της έπαυλης…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved