Bahar: Ο Κενάν είναι πιο πληγωμένος και πιο αποφασισμένος για εκδίκηση
Media

Bahar: Ο Κενάν είναι πιο πληγωμένος και πιο αποφασισμένος για εκδίκηση

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η δίψα της Τζεμρέ για εκδίκηση φτάνει στα ύψη και αυτή τη φορά, είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χειρότερο μπορεί.

Καλεί αμέσως τον Κενάν και τον ενημερώνει πως η Μπαχάρ βρίσκεται στο δικαστήριο, έτσι ώστε να μπορέσει να την εντοπίσει και να τη σκοτώσει. Τον ενημερώνει επίσης και για την εγκυμοσύνη της νεκρής ανιψιάς του. Πλέον ο Κενάν είναι πιο πληγωμένος και πιο αποφασισμένος για εκδίκηση. Ο Ομέρ καλεί τον Ατές στο αστυνομικό τμήμα.

Τελικά αποδεικνύεται πως η Νεχίρ δεν ήταν έγκυος από τον Ατές. Ο Μπουρχάν καταφθάνει στο δικαστήριο με σκοπό να σκοτώσει την Μπαχάρ, αλλά καταλήγει να είναι η Εφσούν το θύμα του. Αρχίζει πάλι ένα κυνηγητό ανάμεσα στον Ατές και τον Μπουρχάν. Ο Μπουρχάν βρίσκεται στα χέρια του Ατές και αναγκάζεται να ομολογήσει πως η Τζεμρέ είναι το άτομο, που ενημέρωσε τον Κενάν για το που βρίσκεται η Μπαχάρ.

Η Εφσούν τραυματισμένη από τη μαχαιριά του Μπουρχάν, βρίσκεται στην αγκαλιά της θείας της καθοδόν για το νοσοκομείο. Λίγες ελπίδες έχουν απομείνει πια για την Εφσούν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved