Ελένη Γερασιμίδου: «Ευτύχησα να έχω μια θαυμάσια πεθερά»
Media

Ελένη Γερασιμίδου: «Ευτύχησα να έχω μια θαυμάσια πεθερά»

Μια πεθερά σαν αυτήν που -ευτυχώς- δεν είχε η ίδια στη ζωή της ενσαρκώνει η Ελένη Γερασιμίδου στην καθημερινή κοινωνική κομεντί του Star «O άντρας των ονείρων μου»

«Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η προκατάληψη με τα πεθερικά στην ελληνική κοινωνία. Εγώ στην προσωπική μου ζωή ευτύχησα να έχω μια θαυμάσια πεθερά, η οποία μου λείπει που έφυγε από τη ζωή, όπως και η μητέρα μου. Συζητούσαμε, γελούσαμε -είχαμε το ίδιο χιούμορ-, αγωνιζόμασταν, κάναμε βόλτες στην Πάτρα και κυρίως καπνίζαμε. Πολύ καπνίζαμε», λέει η αγαπημένη ηθοποιός στην espresso.

Η αξιόλογη ηθοποιός μιλά με πολλή αγάπη για την ηρωίδα της, την Ιωάννα, μια καπάτσα πεθερά.

«Η Ιωάννα ως πεθερά είναι δίκαιη. Και αν ποτέ επεμβαίνει, ο γιος της τη βάζει στη θέση της, γιατί με τη γυναίκα του είναι μια χαρά. Πάντως, αν υπάρχουν νύφες και πεθερές που δεν έχουν καλή επαφή μεταξύ τους, αυτό έχει να κάνει με το πόσο θέλει να εξουσιάζει η μία τον σύζυγο και η άλλη τον γιο της. Αυτό είναι το ζητούμενο, η εξουσία» αναφέρει στην «Espresso» η Ελένη Γερασιμίδου και συνεχίζει: «Πάντως ως γιαγιά η ηρωίδα μου είναι η γιαγιά που θα θέλαμε όλοι στην οικογένειά μας. Είναι μια εστία ζεστασιάς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved